logo

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN SİZLERSİNİZ”

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN SİZLERSİNİZ”

Ataşehir’de düzenlenen Öğretmenler Gecesi’ne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlere, “Türkiye’nin geleceğini belirleyen sizlersiniz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Ataşehir’de düzenlenen Öğretmenler Gecesi’ne katıldı.

KILIÇDAROĞLU, ATAŞEHİR’DE ÖĞRETMENLER GECESİNE KATILDI

80 milyonun en büyük güvencesinin öğretmenler olduğunu söyleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gecede yaptığı konuşmada, Öğretmenleri görünce Türkiye’nin geleceği konusundaki umutlarının arttığını belirterek, “Salonu gördüğüm zaman Türkiye’nin geleceği konusundaki umudum artırıyor.  En büyük güvencem, bu ülkenin, 80 milyonun en büyük güvencesi sizlersiniz. Çünkü sizler Türkiye Cumhuriyetini çağdaş uygarlığa ulaştıracak olan kişilersiniz. O nedenle size kadar şükran borçluyuz. Sizler Türkiye’yi geleceğe taşıyacaksınız, uygarlığa taşıyacaksınız, çocuklarınızı eğiteceksiniz. Onlar güzel bir dünyayı sizlerle keşfedecekler. Onlar hayatı sorgulamayı sizlerden öğrenecekler. Onlar iyi bir insan olmayı, dinlemeyi, konuşmayı, tartışmayı sizden öğrenecekler. Tıpkı benim sizden öğrendiğim gibi. Sizlere çok şey borçluyuz” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN SİZLERSİNİZ

Öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu ülkenin başbakanlarını, bakanlarını, komutanlarını, akademisyenlerini yetiştiren sizlersiniz” O nedenle sizlere şükran borçluyuz. Sizler cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürüdüğünüz sürece Türkiye’nin sırtını hiçbir güç yere getiremez” ifadelerine yer veren konuşmasını; “Öğretmenlerimi hala arada bir görürüm. Bayramda telefon ederim, onlara şükranlarımı iletirim, ellerinden öptüğümü de söylerim. Dolayısıyla öğretmenler iyi ki varsınız, Türkiye’nin umudu ve Türkiye’nin geleceğini belirleyen sizlersiniz. Sizlere şükran borçluyum, sağ olun, var olun, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” şeklinde tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ