logo

Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Başladı

Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Başladı

Yeni Havalimanı’nda düzenlenen, gençler ve teknoloji tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Türkiye’nin ilk “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)” fuarı başladı.

Türkiye’nin ilk “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)” Yeni Havalimanı’nda başladı. Yoğun katılımın yaşandığı festivale özellikle gençler ve teknoloji tutkunları büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı.

İBB Başkanı Uysal; “İstanbul TEKNOFEST ile çok daha güzel. Teknoloji ve havacılığa ilgi duyan bütün İstanbullulara bu festivali mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı. Yoğun katılımın yaşandığı festivale özellikle gençler ve teknoloji tutkunları büyük ilgi gösterdi.

TEKNOFEST’in açılışına ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, festivale destek veren paydaş kuruluşların temsilcileri ve 42 ilden 10 bin genç ve binlerce İstanbullu katıldı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Selçuk Bayraktar, katılımcı bakanlarla birlikte butona basarak festivalin açılışını gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ