logo

TÜRKKEŞLİK DERNEĞİ’NİN RUHSATINI BAŞKAN İLGEZDİ VERDİ

TÜRKKEŞLİK DERNEĞİ’NİN RUHSATINI BAŞKAN İLGEZDİ VERDİ

Türkkeşlik Köyü Derneği’ni ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi dernek binasında bulunan salon ve lokale ait işyeri işletme ruhsatını Başkan İlhan Turan’a verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı’nda bulunan Türkkeşlik Köyü Derneği’ni beraberindekilerle ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, derneğe ait salonların işletme ruhsatını dernek başkanı İlhan Turan’a verdi. Türkkeşlik Köyü Derneği Başkanı İlhan Turan, işyeri çalıştırma ruhsatlarını bizzat gelerek kedilerine veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

Referandum sürecinde olunduğuna dikkat çeken İlhan Turan, sonucuyla ilgili “Ülkemiz için hayırlı olsun” diyerek, 2 yıldır görevde olduğunu kaydederek; ”2 yıldır berber yürüdüğümüz yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 23 Nisan’da genel kurulumuz var. İki başkan adayı arkadaşımız var. Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Eksikleri tamamlamak üzere tekrar yönetim kurulu olarak yönetime talibiz. Bir dönem daha devam etmek istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

Türkkeşlik Köyü Derneği’nin hep yanında olduğunu diğer dernekler gibi Başkan İlhan Turan aracılığıyla desteğini yaptığını ve yapmaya devam edeceğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, referandum sürecine de değinerek; “Tercihi ne olursa olsun, “Evet” olsa da, “Hayır” olsa da başımızın üstünde yeri var. Hepsi bizim vatandaşımız. Kimse kimseyle kavga etmeden, kol kola gideceğiz sandığa. İçinizde evet diyende var, hayır diyen de. Evet verenler iyi de hayır verenler kötü mü? Böyle bir şey yok. Biz bu ülkede sunisiyle, alevisiyle berber yaşayacağız.

Otantik olarak yerel kültürün örnekleriyle döşenmiş olan köy odasının da açılışı yapıldığı ziyarette katkıları ve destekleri nedeniyle Türkkeşlik Köyü Derneği adına Başkan İlhan Turan Başkan İlgezdi’ye plaket takdim edildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte; Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İlhan Yılmaz, Abdullah Der ve Sadık Kayhan, Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akan Buztaş, İmranlı Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Arıkkan, Ataşehir Platformu Başkanı Osman Arıkan, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, Türkkeşlik Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Türkkeşlik köylüleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ