logo

TUZLA BAŞKANI YAZICI ÇANKIRILILARIN İFTAR SOFRASINDA

TUZLA BAŞKANI YAZICI ÇANKIRILILARIN İFTAR SOFRASINDA

tuzla-cankirililar_iftar (0)Tuzla Çankırılılar Derneği’nin, Tuzla Belediyesi’nin desteği ile Şelale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği “İftar Programı”nda Çankırılar, Başkan Şadi Yazıcı ile birlikte oruç açtılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tuzla Çankırılılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin, Tuzla Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği İftar Programında Çankırılar Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile birlikte oruç açtılar.

Tuzla’da faaliyet gösteren hemşeri dernekleri, Tuzla Belediyesi’nin desteğiyle hemşehrilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir iftar programı Tuzla Çankırılılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Tuzla Belediyesi’nin desteği ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın da olduğu iftar sofrasında Çankırılıları bir araya getirdi.

tuzla-cankirililar_iftar (2)

Erol Kömürcü’nün Başkanı olduğu Tuzla Çankırılılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin, Tuzla Belediyesi katkılarıyla düzenlediği iftar programına Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ile birlikte; Tuzla Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Tuzla Hemşeri Dernekleri Başkanı Recep Demir, Tuzla İlçe Sağlık Müdürü Hüdaver Kul, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Çankırı birlik ve dernek başak ve yöneticileri, davetliler, Tuzlalılar ve İstanbul’da yaşayan Çankırılılar katıldı.

tuzla-cankirililar_iftar (9)

İftar programına katılan vatandaşları masalarında ziyaret ederek samimi sohbet eden Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Çankırılılardan yoğun ilgi görürken birlikte fotoğraf çektirdiler.

tuzla-cankirililar_iftar (3)

tuzla-cankirililar_iftar (1)

Dr.Şadi Yazıcı başkanlığındaki Tuzla Belediyesi, Anadolu Kültür Merkezi iftar programları kapsamında yöre derneklerine destek vererek Şelale Park Sosyal Tesisleri’nde hemşerilerini iftar sofralarında buluşturuyor.

tuzla-cankirililar_iftar (8)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ