logo

Ulaş Kılıç ‘Görev Adamıyım’

Ulaş Kılıç ‘Görev Adamıyım’

CHP Ataşehir İlçe binasında CHP’den 25 Dönem 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ulaş Kılıç, onurlu insanların sesi olmak için aday olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe binasında aday adayların yaptığı açıklamaların örgütü seçimlere motive ettiğini söyleyen İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Bu yolda emek harcayarak, partiye güç katanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca burada açıklama yapmaları bizleri onurlandırıyor” dedi.

“Parti İçi Demokrasi, Herkes İçin Demokrasi Demektir”

Aday olduğu makamın sorumluluğunu ve omzuna aldığı yükün ağırlığını bilerek yola çıktığını söyleyen Ulaş Kılıç, “Bu güne kadar kat ettiğim yolda, birçok zorlukla karşılaştım. Mücadeleci yapım ve sizlere olan inancımla, bu zorlukların üstesinden geldiğimi bilmenizi isterim. Çünkü bu meclis, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir.  Bunun sorumluluğu bellidir. Atatürkçü olmak, sandığa saygı duymayı gerektirir. Parti içi demokrasi, herkes için demokrasi demektir” dedi.

Onurlu İnsanların Sesi Olmak İçin Adayım

Kılıç, “Atanmayan öğretmenlerimizin, işsiz gençlerimizin, çöplüklerden ekmek toplayarak yaşam mücadelesi veren insanlarımızın, alın teriyle hayata tutunmaya çalışan emekçilerimizin, işçilerimizin, her geçen gün borç batağında debelenen köylümüzün, çiftçimizin sorunlarını çözmek için bu onurlu insanların sesi olmak için adayım. Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her inançtan insanların birlikte, kardeşçe, barış içinde yaşaması için, ırkçı mezhepçi yaklaşımları toptan yok ederek, hak ve özgürlüklerden korkmayarak, millet olma bilincini yaşatmak, padişahlık özentisinde olanlara dur demek için adayım. Ben görev adamıyım ve bu göreve adayım. Ben inanıyorum, sizlerde inanın. Çünkü biz gençler ve kadınlar inanırsa, Türkiye inanır. Bizler bunu başarırsak Türkiye başarır. Bu güzel Cumhuriyeti korumak,  kollamak ve bizden sonraki nesillere armağan etmek zorundayız” diye konuştu.

Beykoz eski İlçe Başkanı ve 25. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Hızır Yılmaz’ın da arasında olduğu aday adayları toplantıda örgütü selamladığı kısa konuşma ile ön seçimde desteklerini istedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ