logo

ULAŞ KILIÇ,’DEĞERLERİMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK’

ULAŞ KILIÇ,’DEĞERLERİMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK’

add (0)Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç düzenlenen kahvaltılı törenle derneğe katılan 60’a yakın yeni üyeye ADD’nin rozetini taktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi, yeni katılan üyelere rozetlerinin takıldığı kahvaltı düzenledi.

Derneğin Küçükbakalköy’deki merkezinde düzenlenen kahvaltıya ADD Başkanı Ulaş Kılıçve yönetimi, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Çağrıtekin, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, ADD üyeleri ve derneğe yeni üye olan 60’a yakın kişi katıldı.

IMG_0088

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada, yeni seçilen dernek yönetimiyle birlikte ilk hedefleri olan örgütlenme çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydederek, “Üye sayımızı çoğaltmak, yeni üyelerle buluşup, onların fikirlerini alıp, oluşan yeni fikirlerle çalışmalara devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

add (5)add (8)add (9)

Aralarına katılan yeni üyeler ile buluştuklarının altını çizen ADD Ataşehir şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, açıklamasında; “Bugün de aramıza katılacak 60 arkadaşımızla bir araya geliyoruz. Kahvaltı düzenleyerek tanışıp kaynaşalım istedik. Bu buluşmamızda siz değerli basın mensuplarının da bulunmasını istedik. Geçmişe baktığınızda, çok karanlık günlerden geçen bir ülke var. Karşı devrim hareketini yapanlara karşı ADD olarak hep dik duruş sergiledik. Bu ülkede Atatürkçülüğü yok etmeye çalışanların karşısında daha fazla, inadına Atatürk, Atatürkçü düşünce dedik. Değerlerimizden hiç bir zaman taviz vermeden yolumuza devam ettik. Bu süreçte endişeler ve baskılar nedeniyle aramızdan giden bazı arkadaşlarımız oldu. Onlara, ‘Sonuçta bu ülkede yaşamınızı sürdürmek gerekiyor. Çoluğunuzun, çocuğunuzun evine ekmek götürmeniz gerekiyor. Ama bu kaleyi de koruyacak birileri her daim olacaktır’ dedik. Bugüne kadar, geçmiş yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte ADD kalesini koruduk, kolladık ve geliştirmeye çalıştık. Ülkemizdeki karabulutların dağılması için daha çok üye, daha çok projeyle ve daha çok çalışarak (Atatürkçü Düşünce Derneği) ADD’yi hak ettiği yere taşımak istiyoruz” dedi.

Derneğe katılan yeni üyelerin rozetleri ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, yönetim kurulu üyesi Turgay Kılıç tarafından takıldı.

add (11)add (13)add (15)add (17)add (20)add (28)add (30)add (33)add (36)add (40)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ