logo

Ülkü Ocakları Ataşehirlileri İftarda Buluşturdu

Ülkü Ocakları Ataşehirlileri İftarda Buluşturdu

ulku ocaklar_ D. ali torlakAtaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İl teşkilatı ile işbirliğiyle Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde verdiği açıkhava İftarında Ataşehirlileri buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde gerçekleştirilen açık hava iftarına Ülkü Ocak mensupları ile çok sayıda Ataşehirlinin katıldığı görülürken, özellikle Küçükbakkalköy sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.

Bin kişinin üzerinde katılımın olduğu Prestij Caddesi’ndeki sokak iftarına, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak ile birlikte; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Fatih Güntay Himoğlu, Ülkü Ocakları İstanbul İl Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Halaman, İstanbul İl yöneticiler, Ataşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Satuk Buğrahan, Ataşehir Ülkü Ocakları yöneticileri ile çok sayıda Ataşehirli vatandaş katıldı.

Ocak Başkanı ile MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak’ın yaptıkları konuşmalarla selamladıkları katılımcılara hayırlı Ramazan dileklerini iletiler. Konuşmacılar katılımcıların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ