logo

ÜMRANİYE İLÇE MEM KUTLU DOĞUM PROGRAMI DÜZENLEDİ

ÜMRANİYE İLÇE MEM KUTLU DOĞUM PROGRAMI DÜZENLEDİ

Umraniye_mem_kutlu_dogum (0)Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, Ümraniye Fatih İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Programı Atakent Kültür Merkezinde icra edildi. 

İzleyiciler tarafından beğeniyle izlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman GÖKÇİMEN, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan KARATAŞ, İlçe Müftüsü İlyas YİLMAZTÜRK, Şube Müdürü Arif KARAPIÇAK, Şube Müdürü Salih SADOĞLU ve çok sayıda okul yöneticisi katıldı.

Okul Müdürü İsmail YILDIRIM yaptığı konuşmada Efendimizin yolunda yürümenin önemine vurgu yaptı. İlçe Müftüsü İlyas YİLMAZTÜRK ise Hz Peygamber’in tüm insanlığa gönderildiğini ve evrensel mesajlar verdiğini belirtti. Programa ev sahipliği yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman GÖKÇİMEN ise konuşmasında Hz. Peygamber’in rahmet peygamberi olduğunu ve iyilikle kötülüğün, adaletle zulmün mücadelesinin hâlâ devam ettiğini ve bu mücadelede Efendimiz’ in mesajlarının çok iyi idrak edilmesi gerektiğini vurguladı.

Programda görev alan öğrencilerin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen dua bölümüyle biten programda izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda izleyicilerin bir bölümü programı ayakta izlemek zorunda kaldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ