logo

Ümraniyeli ‘Polis Amca’lardan Öğrencilere Boğaz Gezisi

Ümraniyeli ‘Polis Amca’lardan Öğrencilere Boğaz Gezisi

umraniyeli_polis_amcalardan_ogrencilere_bogaz_gezisi_Ümraniye İlçe Müdürlüğü ‘Polis Amca etkinliği’ kapsamında, Ümraniye’deki 10 okuldan 82 öksüz ve yetim öğrenciyi öğretmenleriyle beraber tekne ile Boğaz’da gezdirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ümraniye İlçe Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen, “Polis Amca etkinliği” kapsamında, Ümraniye’deki 10 okuldan 82 öksüz ve/veya yetim öğrenci; öğretmenleri eşliğinde, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte tekne ile Boğaz gezisi yaptı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte tekne ile Boğaz gezisi yapan öğrencilere, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi. Tekne gezisinde birlikte yemek yenildikten öğrenciler okullarına bırakıldı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk’ün de katıldığı gezinin amacı; aydınlık yarınların teminatı, sevginin, umudun kaynağı olan kıymetli varlıklar, çocukları gülümsetebilmek ve hayatın tatlı telaşından, kısa da olsa uzaklaştırıp mutlu edebilmek olarak açıklandı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ