logo

Üsküdar’da Çevre Konutları Etkileyen Çok Güçlü Patlama Meydana Geldi

Üsküdar’da Çevre Konutları Etkileyen Çok Güçlü Patlama Meydana Geldi

Üsküdar’da komşu ilçe Kadıköy’den bile hissedilen etrafındaki binaların da tahrip olduğu, camlarının patladığı büyük bir patlama meydana geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dakika haberlerinde bölgeden edinilen ilk bilgilerde bir vatandaşın hastanede olduğu, doğalgaz kaynaklı patlamanın yaşandığı sokakta çok sayıda ambülans bekletildiği en az 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İLK BİLGİ: PATLAMA DOĞALGAZ KAYNAKLI

Üsküdar’daki patlamanın doğalgaz kaynaklı meydana geldiği gelen ilk bilgiler arasında. Doğalgaz kaynaklı patlama olduğu ön görülen olayda çok sayıda binanın camları patladı. Bölgedeki vatandaşlar korkuya kapıldı.

PATLAMANIN MEYDANA GELDİĞİ 5 KATLI BİNANIN YIKILACAK

Üsküdar’da 4. katında patlamanın meydana geldiği 5 katlı binanın yıkılacağı, açıklandı. Çevresindeki 3 binanın boşaltıldı. Boşaltılan bina sakinlerinin otellere yerleştirildiği belirtildi. Binaların incelenerek tehlikesiz olduğunun açıklaması ile birlikte boşaltılan binalara geri dönülebilecek.

KAYMAKAM DEMİRYÜREK: 2’Sİ AĞIR 4 KİŞİNİN YARALI

2’si ağır 4 kişinin yaralandığı patlama ile ilgili açıklama yapan Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, doğalgaz kaynaklı olduğu ön görülen patlamanın etkisi ile dördüncü kattan zemine bir kişinin durumunun ağır olduğunu kaydetti.

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA:

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ