logo

Vahap Yartaş Hayatını kaybetti

Vahap Yartaş Hayatını kaybetti

vahap_yartas_hayatini_kaybetti

ÇANFED İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu Başkanı Vahap Yartaş İntihar etti

Bu akşam saatlerinde intihar eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu Başkanı Vahap Yartaş yaşamını sonlandırdı.

İstanbul Çankırı Dernekler Birliği Federasyonu (ÇANFED) Başkanı işadamı Vahap Yartaş Saat 19.oo da evinin önünde otomobilinin içerisinde kendisine ait silahıyla yaşamını sonlandırdı.

Vahap Yartaş’ın intihar nedeni araştırılırken, intihar notu bıraktığı belirtildi.

VAHAP YARTAŞ KİMDİR

Vahap Yartaş 15.12.1968 Atkaracalar, Demirli Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul 50. yıl İlköğretim okulunda, lise eğitimini ise İstanbul Kabataş Lisesinde tamamladı.

Daha sonra üniversiteyi Çankırı Meslek Yüksek Okulu muhasebe bölümü (2 yıllık) okul 1.lik ile bitirmesi sebebiyle Marmara Ü. İşletme fakültesinin 3. sınıfına dikey geçiş yapmak suretiyle tamamladı (4 yıllık). Yine Marmara Ü. İşletme Fak. Ekonomimetre dalı İstatistik bölümünde mastır yaptı.

Şu an aynı üniversitenin doktora bölümüne devam eden Vahap Yartaş, Eğitimini sürdürdüğü dönemlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere bir çok kuruluşta danışmanlık yaptı.

İstanbul’da akaryakıt istasyonculuğu ve inşaat demiri imalatıyla ilgili alanda ticaret yapıyor.

Vahap YARTAŞ, Yartaşlar Demir San. Ltd. Şti. adı altında toptan demir ticareti alanında faaliyet gösteren şirketin yöneticisi.

Türkiye Akaryakıt Bayileri Sendikası (TABGİS) yönetim kurulu üyeliği, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) komite başkanlığı, Müstakil Sanayi İş Adamları Derneği (MÜSİAD) sektör başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Vahap Yartaş bazılarında halen aktif görev yapmakta. YARTAŞ, Pendik spor yönetiminde görevli. Çankırı Karatekin Üniversitesi vakfı yedek üyesi Vahap YARTAŞ, Çankırılılar Platformu kurucu başkanı. Evli ve 4 çocuk babası YARTAŞ’ın 4 yaşında bir de torunu var.

Son olarak İstanbul Anadolu Yakasında Çankırılıları bir araya getirip dayanışmasını sağlamak amacı ile “Çankırılı ve Çankırılılar için el ele” isimli toplantıda “Çankırı ve Çankırılılar için el ele” sloganıyla yola çıkan, Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği’nin kuruluşunu açıkladı.

Türkiye çapında sayıları 300’ü bulan Çankırılı dernek, birlik ve oda temsilcilerini bir araya toplamayı amaçlayan Çankırılılar Platformu kuruluşunu kamuoyuna, “Çankırı ve Çankırılılar için yeni bir milat” olarak duyurdu.

Vahap Yartaş Halen ÇANFED İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu Genel Başkanlığını yürütüyordu.

 

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ