logo

‘Vahap Yartaş Vefa Kupası’nı İrfan Dinç Verdi

‘Vahap Yartaş Vefa Kupası’nı İrfan Dinç Verdi

cankiri_vahap _yartas_ vefa_kupasiÇanTarDer tarafından Merhum ÇANDEF Genel Başkanı Vahap Yartaş anısına düzenlenen ‘Vefa’ turnuvasında kupa ve ödüller sahiplerini buldu. Şampiyona kupayı İrfan Dinç Verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Sultangazi’de bulunan ve Müsellim Koca’nın Gele Başkan olduğu Çankırı Spor Taraftar Derneği geçtiğimiz yıl yaşama veda eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı merhum Vahap Yartaş anısına düzenlenen “Vahap Yartaş Vefa” futbol turnuvasının final gecesinde düzenlenen ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in de katıldığı törenle kupa ve ödüller verildi.

Çankırı Taraftarlar Derneği Genel Başkanı Müsellim Koca’nın organize ettiği turnuvaya Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Atkaracalar belediye Başkanı Rıfat Altuntop, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Karsavuranoğlu, Sultangazi Belediye Başkan yardımcıları Bekir Koç ve Ali Başkaya, Ak Parti Sultangazi ilçe yöneticileri, Ak Parti Sultangazi Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yöneticileri Mehmet Güneş ve Selami Kaplan, Özcan Çam, STK yöneticileri, Çankırılılar, Çankırıspor taraftarı ve çok sayıda futbolsever katıldı.

Müsellim Koca Başkanlığındaki Çankırıspor Taraftarlar Derneği (ÇanTarDer)’nin düzenlemiş olduğu Vahap Yartaş Vefa Turnuvası kupa töreni turnuvanın oynandığı Zara Ekinli Spor Kompleksinde yapıldı.

Vahap Yartaş Vefa Turnuvası’nda şampiyon olan Kesecik Köyü Futbol Takımına Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ikinci olan Tuzla Çankırılılar Derneği takımına ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından kupa ve madalyaları verildi.

“Çankırılılar Federasyon Başkanlığını yapan canımız, ciğerimiz medarı iftarımız merhum Vahap Yartaş’ın anısına düzenlediğimiz bu turnuva büyük ilgi gördü” diyerek açış konuşmasına başlayan Çankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanı Müsellim Koca, “Vahap Yartaş’ın hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Başlattığımız kampanyaya katılan tüm köy dernek başkanlarımı saygıyla selamlıyorum” dedi.

Finali Oynayan Takımları Çankırı ve Ilgaz’da 3 Gün Ağırlayacağız

Vahap Yartaş Vefa Turnuvası’nı düzenleyen Çankırıspor Taraftarlar Derneği (ÇanTarDer) Başkanı Müsellim Koca ve yönetimine çok teşekkür eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Çok anlamlı bir turnuvanın kupa törenindeyiz. Merhum Vahap kardeşimiz Çankırı’ya, Çankırlılara kendini adamış bir arkadaşımızdı. Bu turnuvayla Çankırılıların vefaya ne kadar önem verdiği ortaya çıkıyor. Saygıyla yad ettiğimiz değerli bir kardeşimiz Vahap Yartaş adına vefa turnuvası ayrı bir anlamı var. Çankırı’ya çok önemli hizmetleri olan Vahap Yartaş’ın unutulmamış olması önemli” ifadeleri ile yol arkadaşı, dava arkadaşı olarak nitelediği Vahap Yartaş anısına düzenlenen turnuvanın önemine dikkat çekerek; Ben bu turnuvaya finali oynayan takımları Çankırı ve Ilgaz’da 3 gün ağırlamak istediğini söyledi.

Vahap Yartaş Vefa Turnuvası’nda ikinci olan Tuzla Çankırılılar Derneği takımına madalyalarını ve ikincilik kupasını veren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, turnuvayı düzenleyen Çankırıspor Taraftarlar Derneği’ni kutlayarak; “İyi ve çalışkan insanlar bu dünyadan göçüp gitselerde arkalarında güzel hatıralar bırakırlar. Vahap Yartaş, kardeşimiz de güzel çalışmalarıyla kendini hatırlayacak bir çok insan bırakmıştır. Ben Vahap Yartaş, kardeşime mekanın cennet olsun derken onun hatırasını yaşatan siz değerli dostlara başarılar diliyorum” dedi.

Üçüncü takıma kupası Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Civan Dağlar tarafından verilirken turnuvaya katılan diğer takımlara kupaları; Rıfat Altuntop, Kadir Dede, Yusuf Özel, Haydar Karsavuranoğlu, Bekir Koç, Ali Başkaya, Mehmet Güneş ve Selami Kaplan, Özcan Çam, Halise Akıncı tarafından verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ