logo

Vali Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’da Vaka Sayımız Azalıyor’

Vali Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’da Vaka Sayımız Azalıyor’

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, vaka sayılarının azaldığını, geçen hafta en çok vaka düşüşünü; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de yaşandığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2022 Yılının ilk filyasyon toplantısı değerlendirmesinde vaka sayılarının azaldığını, geçen hafta en çok vaka düşüşünü; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de yaşandığını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Yılın ilk filyasyon toplantısı sonrası yaptığı açıklamada,

“Yılın ilk #filyasyon toplantısı sonrası şunu memnuniyetle söyleyebilirim: Her geçen gün vaka sayımız azalıyor. Geçen haftaya oranla en çok düşüş; Bakırköy, Adalar, Avcılar, Bahçelievler ve Sultangazi’de. En az düşüş ise; Şişli, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Beyoğlu’nda.” İfadelerine yer verdi.

BAKAN FAHRETTİN KOCA: VAKADA DÜŞÜŞ VAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka düşüşü ile ilgili “İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Valilerimiz ve il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı görüşüp salgın ile ilgili durum değerlendirmesi ve aşı hazırlıklarını ele aldık. Son iki hafta içinde İstanbul ve İzmir’de vaka sayısında %40, Ankara ve Bursa’da %60’a yakın düşüş oldu.” Açıklamasını yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ