logo

Vali Ali Yerlikaya, ‘Mahsur Kalan 5057 Vatandaş Tahliye Edildi’

Vali Ali Yerlikaya, ‘Mahsur Kalan 5057 Vatandaş Tahliye Edildi’

Yolda mahsur kalan 5057 vatandaşın tahliye edildiğini açıklayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “3180 hemşehrimizi de otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, karla mücadele kapsamında mahsur kalan 5057 vatandaşın tahliye edildiğini, 3180 vatandaşın da otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirildiğini söyledi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya @AliYerlikaya tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Kıymetli İstanbullular, Saat 05.30 itibarıyla;  Yolda mahsur kalan  5057 hemşehrimizi tahliye ederken; 3180 hemşehrimizi de otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik.  Olumsuz hava koşullarıyla mücadelemiz devam ediyor.” İfadeleri yer aldı.

OTOYOL VE D-100’DE PARK EDİLMİŞ ÖZEL ARAÇLARI SAHİPLERİ KALDIRSIN

Öte yandan karla mücadelede aksamalara yol açan park edilmiş araçların kaldırılmasını isteyen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Karla mücadelemizin etkin şekilde sürdürülmesi için, Otoyol ve D-100’de park edilmiş özel araçların, sahipleri tarafından kaldırılması gerekmektedir. Lütfen araçlarımızı bulundukları yerden süratle kaldıralım.” İfadesine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ