logo

Vali Mutlu ‘Başarılı, Huzurlu Eğitim Yılı Diliyorum’

Vali Mutlu ‘Başarılı, Huzurlu Eğitim Yılı Diliyorum’

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açılış için geldiği Ataşehir’de Recep Kenan’a yaptığı özel açıklamada; başarılı, mutlu ve huzurlu bir eğitim yılı geçirilmesini diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın da katıldığı 2013 – 2014 eğitim – öğretim sezonunun Halil Atamavcı İlkokulu’nda gerçekleştirilen açılış töreni için Ataşehir’e gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Recep Kenan aracılığı ile yaptığı açıklamada 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılı hayırlı, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; başarılı bir eğitim yılı geçirilmesi temennisinde bulunup, huzurlu bir eğitim yılı geçirilmesi dileğinde bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Recep Kenan aracılığıyla yaptığı 2013 – 2014 eğitim – öğretim yılı açıklaması:
2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılı hayırlı, hayırlı uğurlu olsun. Özellikle bu gün ana sınıfları ve birinci sınıflarımızda eğitim ve öğretime başlıyoruz. Tabii, özel bir heyecan. İnsanın hayatında hiç unutulmaz bir gündür bu gün. Onların heyecanını bizlerde paylaşıyoruz. Onlara ömür boyu başarılar diliyoruz. Aileleri ile birlikte sağlıklı bir ömür, başarılı bir ömür diliyoruz. Bu güzel eğitim hayatına attıkları ilk adımda onlara mutluluk ve başarı dileklerimizi paylaşıyoruz. Sevgili ailelerine, velilerine aynı dileklerimizi iletiyoruz. Özellikle Eğitim camiamızın en önemli değerleri olan; öğretmenlerimize ve idarecilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılı, huzurlu bir yıl geçirmelerini yürekten temenni ediyorum. Özlediğimiz okulumuza kavuşma günü. Hepimiz için farklı bir heyecanı var. Hepimizin yaşadığı bu ilk gün heyecanı bu gün velilerimizle birlikte; Sayın Bakanımızın katılımları ile birlikte gerçekleştireceğiz. İnşallah güzel bir açılış programı olacak. Bütün eğitim yılımızı da bu güzellikler içerisinde, hep birlikte yaşayacağız. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum herkese.

Vali Mutlu, “Boş kontenjan kaldı mı?” sorusunu ise; “E kayıt sistemi içerisinde herkes ikametine uygun olan yerde kayıtlarını yaptırtıyor. Dolayısı ile boş kontenjandan kasıt nedir anlamadım. Ne kadar öğrencimiz varsa okullarda kaydı yapılmış durumda. Okullarımızdaki kapasite ilgili bir şey soruyorsanız; elbette ki bizim gelecek olan öğrenciye kapılarımız açık.” şeklinde cevapladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ