logo

Vali Mutlu, Hastane Yatırımlarını İnceledi

Vali Mutlu, Hastane Yatırımlarını İnceledi

vali mutlu_hastaneİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; Küçükçekmece ve Bahçelievler’de bulunan hastane inşaatlarında Özel İdare Genel Sekreteri Sabri Kaya ile incelemelerde bulundu.

Vali Mutlu’ya incelemeleri sırasında Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, Özel İdare Genel Sekreteri Sabri Kaya ve Çekmece Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. İhsan Batır eşlik etti.

İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Araştırma Hastanesi Ek Binasının inşaatında incelemelerde bulunan Vali Mutlu, daha sonra 12 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatını inceledi. Vali Mutlu, 2015 yılında hizmete girmesi öngörülen her iki hastane hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak, 60 bin metrekare alan üzerine 10 ameliyathane, 16 diyaliz ünitesi, nükleer tıp ve fizik tedavi branşlarının da bulunacağı 380 yataklı Bahçelievler Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Mutlu, 2014 Mart ayında hizmete girmesi planlanan hastane hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ