logo

Vali Özcan ‘Çankırı’da İyi Şeyler Oluyor’

Vali Özcan ‘Çankırı’da İyi Şeyler Oluyor’

cankiri_valiÇANDEF ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Anadolu’dan Esintiler Çankırı’ gecesine katılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Çankırı’da iyi şeylerin olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Esenler’de düzenlenen ‘Anadolu’dan Esintiler Çankırı’ gecesine katılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan beşinci yılını dolduracağı Çankırı’da iyi şeyler olduğunun altını çizerek; “Çankırı Tuz Mağarasını turizme açıyoruz. Hükümet konağımızın yapımı devam ediyor. Yıldıztepe’de ikinci telesiyeji bitirdik. Ankara Çankırı yolu sıcak asfalta çevrilmiştir. Nisan ayında Çankırı malı lastiklerin deneme üretimi yapılacak” şeklinde konuşarak; “Bizi izlemeye devam ediniz” dedi.

180 bin Çankırılı vatandaşın selamını getirdiğini söyleyen ve Çankırı’da iyi şeyler oluyor diyen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, ilk Çankırı imalatı oto lastiğinin yakında üretileceğinin müjdesini verdi.

“Bizi İzlemeye Devam Ediniz”

Çankırı’da beşinci yılının dolacağını hatırlatan Vali Özcan konuşmasında; “İyi ki Çankırı’ya vali olmuşum. Ben Çankırı’ya Vali olduktan sonra kendi memleketimde (Sinop), Düzce’de dördüncü vali göreve başladı. Çankırılıların bize sahip çıkması ile 2011 yılından beri valilik yapmaktayım. Bu onurdur, gururdur. Bu nedenle Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. İstanbul Valisi misafiri olduğu ve Başbakan Davutoğlu’nu karşılayacağı için gelemedi. Çankırılılara yarenlere selamını iletmemi istedi. Bizi izlemeye devam ediniz… Çankırı Tuz Mağarasını turizme açıyoruz. Nisan’ın ikinci haftası ihalesi var. Hükümet konağımızın yapımı devam ediyor. Yıldıztepe’de ikinci telesiyeji bitirdik. 12 milyon liraya mal oldu. Onu da hizmete soktuk. Ankara Çankırı yolu sıcak asfalta çevrilmiştir. Nisan ayında Çankırı malı lastiklerin deneme üretimi yapılacak. İşletmede 2 bin kişi çalışacak.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ