logo

VALİ ÖZCAN ‘ÇANKIRILILARIN AYAKLARI BU TOPRAKTA’

VALİ ÖZCAN ‘ÇANKIRILILARIN AYAKLARI BU TOPRAKTA’

vali_ozcan_Üsküdar’da İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Vali Özcan, “Çankırılıların ayakları bu toprakta”, “İyi ki Çankırı var, İyi Çankırılılar var” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“AYAKLARI BU TOPRAKTA, BU ÜLKEDE OLMAYANLAR UTANSIN”

Üsküdar, Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 6. Olağan Genel Kurulu’nda Çankırılılara hitaben yaptığı konuşmada, Ankara katliamında Çankırı’nın üç şehit verdiğini hatırlatan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan; “İyi ki Çankırı var, İyi Çankırılılar var” diyorum. Çankırılıların ayakları bu toprakta… Ayakları bu toprakta, bu ülkede olmayanlar utansın” şeklinde konuştu.

Vali Vahdettin Özcan’ın konuşması salondaki Çankırılılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

SİYASİ PARTİLERİMİZDE DEMOKRASİ ÖZLEMİMİZDİR

Demokrasinin güzel bir şey olduğunu bunun bu gün bu salonda da görüldüğünü kaydeden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, vatandaşların demokrasi istediklerini vurgulayarak; “Siyasi partilerimizde de demokrasi istiyoruz. Seçim kanunumuzda değişiklik yapılarak; vatandaşımızın iradesinin bir kişiye bağlı olarak değil, toplu olarak Meclise yansıması dileğimdir. Derneklerin demokrasi beşiği olduğu doğrudur. Siyasi partilerimizde demokrasi bizim özlemimizdir” dedi.

vali_ozcan-2

İLİNDE EN FAZLA SÜRE KALAN VALİYİM

2011’yılından beri Çankırı’da vali olduğunu, ilinde en fazla süre kalan vali olduğunu vurgulayan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, “Hiçbir şikayetim yok. Milletvekillerimizle beraber ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç’le birlikte Çankırılıların hizmetkarıyız. Biz hizmetiyiz sizler ev sahibisiniz. Hizmetimizin karşılığı maaş alıyoruz. Takdir ederseniz, “Allah razı olsun” derseniz de sizlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

40 KM SICAK ASFALT YAPTIK

Geçen yıl Çankırı’nın köylerinde yaklaşık 40 km sıcak asfalt yaptıklarının altını çizen Vali Özcan, “Bu sene bunu 60 kilometreye çıkartacağız. Türkiye’de karayolu ağının yaklaşık %21’i ancak sıcak asfalttır. Ovacık grup yolumuzu sıcak asfalt yapacağız. Hoşislamlar’ı yaptık. Çavundur’u bitirdik. Hepinizi Çavundur’a davet ediyoruz. Gelin sıcak asfaltı görün. İnşallah bu sene Hacı Muradi Hz. Yolunu da sıcak asfalt yapıyoruz. Eldivanlılara hayırlı olsun” sözleri ile Çankırı’daki asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi verdi.

vali_ozcan-0

“İYİ Kİ ÇANKIRI VAR, İYİ ÇANKIRILILAR VAR”

29 kişinin hunharca katledildiği Ankara katliamında 3 Çankırılının şahadet mertebesine eriştiğini, şehidin birini Çankırı’da defnettiklerini belirten Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, “Bir tanesini de Sayın Başbakanımız ve değerli milletvekillerimizle Ankara’da defnettik. Bir tanesi de Gemlik’te defnedildi” dedi.

Bütün şehitlere rahmet dileyen Vali Özcan, “Ben bütün şehitlerimize rahmet dilerken; “İyi ki Çankırı var, İyi Çankırılılar var” diyorum. Çankırılıların ayakları bu toprakta… Ayakları bu toprakta olmayanlar, bu ülkede olmayanlar utansın. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

vali_ozcan-1

vali_ozcan-5vali_ozcan-3vali_ozcan-4

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ