logo

Vali Şahin STK Temsilcilerini Kabul Etti

Vali Şahin STK Temsilcilerini Kabul Etti

Vali_vasip_sahin_stkİstanbul Valisi Vasip Şahin; İstanbul Muhtarlar Federasyonu, Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği ve İstanbul Türk Ocağı’ndan yetkilileri makamında ağırladı.

Vali Şahin’in ilk konukları İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ile yönetim kurulu üyeleri oldu. İstanbul’daki mahalli idareler arasında dayanışmayı ve fikir alış verişini sağlamak amacıyla kurulan federasyonun başkan ve üyeleri, Vali Şahin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, federasyonları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sadık Danışman ve dernek üyelerini kabul eden Vali Şahin, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cehaletle mücadele olmadan mağduriyetle mücadele olamayacağının, yolsuzlukla mücadele olmadan yoksullukla mücadele olamayacağının, adaleti desteklemeden mazlumiyete son verilemeyeceği bilincini misyon edinen ve eğitim öncelikli hizmetlere önem veren derneğin üyelerini çalışmalarından ötürü kutlayan Vali Şahin, yeni projeler için de başarılar diledi.

Vali Şahin’in diğer konukları ise Türk Ocakları İstanbul Başkanı Dr. Cezmi Bayram ve ocak üyeleri oldu. Türk Ocağı’nın faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Haber: Fahri Aksüt / İstanbul Ajansı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ