logo

Vali Yerlikaya: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Vali Yerlikaya: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Bugün çocuklarımız ve hepimiz için büyük bir onur günü” dedi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul ve anaokulu çocuklarıyla bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Bugün çocuklarımız ve hepimiz için büyük bir onur günü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

23 Nisan kutlamaları dolayısıyla Gaziosmanpaşa TOKİ Avrupa Konutları ilkokulu ve anaokulu çocukları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette okul müdürü Süleyman Ceylan, öğretmenler ve çocuklar yer aldı.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yerlikaya, ardından çocuklarla birlikte hazırladığı video mesajında; “23 Nisan 1920’de dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, Hürriyet mücadelemizin en güçlü ışığı olmuştu. O ışık tam 102 yıldır yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bugün çocuklarımız için, hepimiz için büyük bir onur günü.” şeklinde konuştu.

Bu anlamlı günü dünyanın tüm çocuklarına armağan eden Atatürk’ü rahmet ve minnetle anarak sözlerine devam eden Vali Yerlikaya, “Bağımsızlık coşkusunun bahar sevinciyle buluştuğu bu kutlu günü dünyanın tüm çocuklarına armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ