logo

Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da “İlk Kar” Paylaşımı Yaptı

Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da “İlk Kar” Paylaşımı Yaptı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da mevsimin ilk kar yağışını, “Özlediğimiz, beklediğimiz kar, İstanbul’a geldi. Hoş geldi. Bereketli olsun” paylaşımla karşıladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mevsimin ilk kar yağışı ile birlikte, kar fotoğrafı paylaşım yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, paylaşımında, “Özlediğimiz, beklediğimiz kar, İstanbul’a geldi. Hoş geldi. Bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

İstanbul’da mevsimin ilk kar yağışının başlaması ile birlikte sosyal medya hesabı üzerinden kar fotoğrafı paylaşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, beklenen kar yağışının müjdesi yer alan paylaşımında, “Yerlikaya paylaşımında, “Hayırlı sabahlar. Özlediğimiz, beklediğimiz kar, İstanbul’a geldi. Hoş geldi. Bereketli olsun” dedi.

İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞININ SÜRMESİ BEKLENİYOR

İstanbul’da Perşembe akşam saatlerinde mevsimin ilk kar yağışının başlaması ile birlikte, Cuma günü ilk saatlerde İstanbul genelinde karla karışık yağmur olarak başladı. İstanbul’da yağışların kar yağışına dönüşerek öğle saatlerine kadar sürmesi beklenmektedir.

15.01.2021 Cuma:
Çok bulutlu, ilk saatlerde karla karışık yağmurla başlayıp sabah erken saatlerden itibaren kar yağışına dönüşerek öğle saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1° / 5° derece olması bekleniyor.

16.01.2021 Cumartesi:
Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1° / 6° derece olması bekleniyor.

17.01.2021 Pazar:
;Çok bulutlu, yoğun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 0° / 1° derece olması bekleniyor.

18.01.2021 Pazartesi:
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının -3° / 0° derece olması bekleniyor.

Rüzgârın; Kuzey ve Kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların; Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ