logo

Vatandaşın Yanında Olan Başkan ‘BATTAL İLGEZDİ’

Vatandaşın Yanında Olan Başkan ‘BATTAL İLGEZDİ’

IMG_8844Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehirlilerle bir arada olmaya, onların isteklerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 7 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyaretlerinin ilkini Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne yaptı. Başkan İlgezdi, Türkiye Futsal Şampiyonası’nda birinci olan Ataşehir Belediyespor Kulübü altyapı oyuncularının oluşturduğu Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi Futsal Takımı’nın her bir oyuncusuna gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, okul ziyaretinden sonra çeşitli yöre derneklerinin temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Battal İlgezdi, yöre dernekleriyle olan buluşmalarının ardından CHP İnönü ve Kayışdağı Mahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Başkan İlgezdi, açılışlarda yaptığı konuşmalarda bu seçimin çok önemli olduğuna, bu yüzden takım tutar gibi parti tutulmaması gerektiğinin altını çizdi. İlgezdi, herkesin oyuna sahip çıkmasını hatırlattı, doğruluğa ve dürüstlüğe oy verilmesini bir kez daha dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ