logo

Vesile Özdemir, ‘Muhtarlık Tek İşim Olacak’

Vesile Özdemir, ‘Muhtarlık Tek İşim Olacak’

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Kayışdağı Mahallesi Muhtar adayı olan Vesile Özdemir düzenlediği kahvaltıda seçmenleri ve dostlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kayışdağı Mahallesi muhtar adayı Vesile Özdemir; “Mahallemizde iyi şeylere vesile olmak için adayım. Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacaktır” dedi.

Düzenlediği kahvaltılı toplantıda Kayışdağı Mahallesi için muhtar adayı olduğunu yineleyen Vesile Özdemir; “ Yeditepeli İstanbul’un 3’üncü büyük dağından adını alan Kayışdağı mahallemiz 50 bin nüfuslu güzel ve Ataşehir’in de 2’inci büyük mahallesidir. Ülkemizin her yerinden göç alan mahallemize iyi şeylere vesile olmak için adayım. Bizi kırmayarak davetimize katılarak bana ve arkadaşlarıma destek veren siz kıymetli dostlarıma çok teşekkür ederim” diye konuştu.

1964 Sivas Divriği doğumlu ve Yüksekokul mezunu olan Vesile Özdemir, iş hayatında da çeşitler Sivil Toplum Örgütlerinde görev alarak kazandığı deneyimleri Kayışdağı Mahallesi için güzel şeylere vesile olmak için kullanacağını söyleyerek projelerini şöyle özetledi: “ Taziye Evi, Kreş, Kadın Dayanışma Merkezi, Ulaşımda eksiklerin giderilmesi, Kültür ve İnanç gezileri, Aile bütçesine destek amaçlı çevremizde bulunan firmalardan işlerin alınarak ev hanımlarına fason üretim imkânı sağlayacak temasların sağlanması, Kadınlarımızın el emeklerinden oluşan ürünlerini satacak stantlar açılarak satış yapmalarına imkân sağlayacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacak tedbirler alacağız. Maddi imkânı olmayan öğrencilerimize burs imkânı sağlayacağız. Hasta ve engelli vatandaşlarımızın ilgili kurumlarla olan sorunları takip edilecek, Maaş, Hasta bakımı vs. Olanakları sağlanacak. Mahallemizde iletişimi daha iyi kullanabilmek için mesaj sistemi kuracağız. Mahalle halkı ve STK yöneticileriyle iki ayda bir olmak üzere toplantılar yapacağız” diyerek Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacaktır dedi.

Kayışdağı Muhtar adayı Vesile Özdemir’in düzenlediği toplantıya; CHP meclis üyesi aday adayları Av. Mustafa Karaoğlu, Muammer Ayvalı, Abdullah Der ve Ertuğrul Bulakbaşı ile mahalle sakinleri ve gönül dostları katılarak destek verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ