logo

YAĞCI ‘İHANETİ, KAHRAMANLIĞI BİRLİKTE YAŞADIK’

YAĞCI ‘İHANETİ, KAHRAMANLIĞI BİRLİKTE YAŞADIK’

ak_bayram (0)

Kurban Bayramının 2.gün AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreninde konuşan Yağcı, 15 Temmuz gecesi ihanetin de kahramanlığın da birlikte yaşandığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramının 2.günü ilçe merkezi önünde düzenlenen törenle teşkilat mensupları ve partilerle bayramlaştı.

AK Parti Ataşehir Teşkilatı bayramlaşma töreninde konuşan İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, ihanetin de kahramanlığın da birlikte yaşandığının altını çizdiği 15 Temmuz’da, halkın iradesine sonuna kadar sahip çıktığını kaydederek; “Şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini asla unutmayacağız. Vatan hainleri hariç herkesi kucaklayalım. Ülkemizin, bayrağımızın kıymetini bilelim” diye konuştu.

ak_bayram-20

İlçe binasının önünde düzenlenen bayramlaşma törenine;  Ataşehir’den sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,  AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, KadınKolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ve yönetimi, Ataşehir Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle teşkilat başkanları ve yöneticileri, teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

ALLAH, ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ ÜZERİNDE EMELLERİ OLANLARA FIRSAT VERMESİN”

“Geçirdiğimiz zor günlerden sonra bizleri bu güzel güne, bayrama ulaştıran rabbimize hamdolsun. Allah, ülkemizin birlik ve beraberliği üzerinde emelleri olanlara fırsat vermesin” temennisi ile bayramlaşma töreni açılış konuşmasına başlayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör örgütü tarafından kalkışılan darbe girişimi şehitleri ve gazilerini yad edip, Van’da meydana gelen terör saldırısını kınayarak; “Başta 15 Temmuz olmak üzere vatanımızın birlik ve beraberliği için toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.  Gazi olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Yine bayram demeden teröristlerin AK Parti Van il Başkanlığına yaptıkları saldırıyı da şiddetle kınıyorum. Bu ülke üzerinde, birlik ve beraberlik üzerinde emelleri ve kasıtları olanlara Allah fırsat vermesin” temennisinde bulundu.

ak_bayram-19

15 TEMMUZ’DA İHANETİ DE KAHRAMANLIĞI DA BİRLİKTE YAŞADIK

15 Temmuz’da ülkemizin birlik ve beraberliğini yok etmek için ihanetin en aşağılığının görüldüğünü ifade eden Naim Yağcı, diğer taraftan milletin kahramanlığını da birlikte yaşandığını kaydederek; “Ülkemizin birlik ve beraberliğini yok etmek için o gece yapılan ihanetin en aşağılığını gördük. 15 Temmuz’da ihaneti de kahramanlığı da birlikte yaşadık” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ, GAZİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz’da sağlanan birlik ve beraberliğin sürdürülmesi temennisinde bulunan Yağcı, “Milletin kahramanlığını da hep beraber yaşadık.  O gece Ataşehir, İstanbul ve ülkenin dört bir yanında bu girişime karşı dimdik ve ciddi bir duruş sergilemiştir. Halkımız iradesine sonuna kadar sahip çıkmıştır. Şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini asla unutmayacağız. Vatan hainleri hariç herkesi kucaklayalım. Ülkemizin, bayrağımızın kıymetini bilelim” şeklinde konuştu.

ak_bayram-27ak_bayram-28

BAYRAM BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİ ÖNE ÇIKARIYOR

FETÖ/PDY tarafından kalkışılan darbe girişiminin başarılı olması durumunda Kurban Bayramını bu şekilde idrak edemeyecek olduklarının altını çizen M.Naim Yağcı konuşmasını; “Bayram ve güzel dinimizin bütün vecibeleri aslında sosyalleşmeyi, birlik, beraberlik ve kardeşliği ön plana çıkarıyor. Bunun bilinci ile hareket etmeye gayret edelim. Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere Ataşehirli hemşerilerimin, İslam âlemin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadeleri ile partililer ve Ataşehirlilerin bayramını kutlayarak tamamladı.

ak_bayram-29ak_bayram-31

NESLİHAN YURTDAGÜL VE YASİN GÖRGÜLÜ’DE BAYRAMI KUTLADI

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı’dan sonra kürsüye gelen AK Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü de kısa birer selamlama konuşması yaparak, partililerin bayramını kutladılar.

ak_bayram-40

Etnisite, dil din, ırk ayrımı göz etmeksizin 15 Temmuz gecesi direnerek darbecilere ülkeyi teslim etmeyen şehit ve gazilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ataşehir’den sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma “Bayramlar birlik, dirlik, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu günler kardeşliğimize vurgu yapmaktadır” diye konuştu. Daha sonra İlçe yöneticileri ve protokol tarafından törene katılanların bayramlarını kutlamaları ile program sona erdi.

ak_bayram-42

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de teşkilat mensuplarının bayramını kutlamasının ardından sonra parti yöneticileri, teşkilat mensupları ve partililer bayramlaştılar.

ak_bayram-1ak_bayram-6ak_bayram-7ak_bayram-12

ak_bayram-8ak_bayram-11

ak_bayram-2ak_bayram-3ak_bayram-5ak_bayram-9

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ