logo

Yapı Merkezi Barbaros ve Yenisahra’yı İftarda Buluşturdu

Yapı Merkezi Barbaros ve Yenisahra’yı İftarda Buluşturdu

barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (1)Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde Kentsel Dönüşüm çalışması yürüten Yapı Merkezi,  imza topladığı proje alanındaki hak sahipleri ile iftarda buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Barbaros ve Yenisahra mahallelerinde Kentsel Dönüşüm çalışması yürüten Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu Bostancı Dedeman Oteli’nde proje alanındaki hak sahiplerine yönelik iftar programı düzenledi.

Alanında iddialı projeler gerçekleştiren Yapı Merkezi Holding şirketleri arasında yer alan Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kentsel Dönüşüm çalışması yürüttüğü Yenisahra ve Barbaros mahalleleri sınırları içersinde yer alan projesi alanındaki 500’e yakın mahalleli ile iftar programında buluştu.

Barbaros Mahallesi’ndeki Yapı Merkezi irtibat ofisi önden otobüslerle götürülen mahalle sakinleri proje çalışması ve sözleşme maddeleri ile ilgili bilgilerin de verildiği iftar yemeği sonrası mahalleye geri getirildiler.

barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (41)

Yapı Merkezi Çalışmaları Ve Sözleşmesi Anlatıldı

Yapı Merkezi İnşaat tarafından düzenlenen iftar programında Yapı Merkezi İnşaat AŞ. Gayrimenkul Bölümü Genel Müdürü Gökhan Us ve Ogün Salgar’ın da ararlında bulunduğu ilgililer tarafından karşılanan hak sahiplerine Yapı Merkezi İnşaat’ın yürüttüğü dönüşüm çalışması hakkında bilgi verildi.

Genel Müdür Gökhan Us katılımcılara; uzun süren çalışma ile son şekli verilen sözleşme koşuları, paylaşım, kira ve benzeri ödemeler, inşaat sürecini güvenceye alan sigorta, teminat ile paylaşım yöntemi ve sözleşme süresiyle ilgili slayt desteğinde bilgi verdi.

barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (69)

Gökhan US; “3 Yılda Yapılamayanı 3 Haftada Yaptık”

Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açılamada genel katılımdan memnun olduklarını dile getiren Yapı Merkezi İnşaat AŞ. Gayrimenkul Bölümü Genel Müdürü Gökhan Us, “İlk kahvaltı organizasyonumuz yaklaşık 350 kişilik olmuştu. Bölgede çok yeniydik. Tanımıyordu komşularımız… 350 iyi bir rakamdı. Bu gün 500’e yakın kişinin katıldığı bir iftar organizasyonumuz oldu. Komşularımızın kimisi salonda ayakta kaldı. Kapasitenin üzerinde olduğu için yemek servisinde zorluklar oldu. Bize duyulan güvenden çok memnunuz. Biz 3 haftadır imza alıyoruz. 3 haftada bazı firmaların 2,5 – 3 yılda toplayamadıkları imzaları toplamış durumdayız. Şu anda mahalleden geçerken her tarafta yapı Merkezi tabelaları görülüyor. Bu bizler çok büyük gurur veriyor. Bunun için hem Barbaros hem de Yenisahra mahalleleri halkına ve yapı Merkezi’ndeki tüm çalışanlara şükran duyuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk hedeflerinin imzaları 25.000m2’ye çıkarmak ve daha sonra proje alanını daha da artırmak olduğunu vurgulayan Genel Müdür Gökhan Us, imza oranında olabildiğince ilerleyerek; 1/1000’lik planların çıkarılması noktasında idari makamların çalışmalarında müdahil olmak olduğunu kaydetti.

barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (77)

barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (23)barbaros_yenisahra_yapi_merkezi (25)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ