logo

Yarkadaş: CHP’nin Türkiye’yi Yönettiğini Göstereceğiz

Yarkadaş: CHP’nin Türkiye’yi Yönettiğini Göstereceğiz

baris25. Dönemde parlamentoya seçilen, Meclis’te kaydını yaptıran CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’a milletvekili rozetini annesi Zülfiye Yarkadaş taktı.

Milletvekili rozetini takan Barış Yarkadaş “Türkiye mutlaka bir hükümete kavuşacaktır” dedi.

Meclis’te kaydını yaptıran CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’a milletvekili rozetini annesi Zülfiye Yarkadaş taktı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada “Bir meslektaşınız olarak sizlerin yaşadığı sorunları en iyi bilen kişilerden biriyim” diyen Barış Yarkadaş, “Uzun bir süre Çağdaş Gazeteciler Derneği başkanlığı da yaptığım için meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için hep dışarıda mücadele ediyorduk, şimdi parlamento çatısı altında mücadele edeceğiz” sözünü verdi.

“CHP’NİN DE TÜRKİYE’Yİ YÖNETEBİLECEĞİNİ GÖSTERECEĞİZ”

Yarkadaş, “Umarım en kısa sürede hükümet de kurulur. Biz de emekçilerin bütün sorunlarının çözümü için özellikle basın emekçilerinin sorunlarını çözümü için gereken yasal düzenlemeleri yaparız. Çağdaş çalışma koşullarının düzenlenmesi için mücadele ederiz. Bundan sonra birlikte olacağız. Koalisyon görüşmeleri başladıktan sonra Türkiye mutlaka bir hükümete kavuşacaktır. Özellikle ben bir CHP milletvekili olarak şunu söyleyebilirim;  biz toplumdan ülkeyi yönetmek için oy aldık ve CHP’nin iktidarında da CHP kadrolarının Türkiye’yi yönetebileceğini hep birlikte göstereceğiz. CHP uzun bir süredir iktidardan uzak ama biz bu dönem CHP’nin de Türkiye’yi yönetebileceğini hep birlikte göstereceğiz ve Türkiye CHP’nin yönetiminde nasıl bir değişim yaşıyor, yurttaşların yaşam kalitesi nasıl yükseliyor, emekliler vaat ettiğimiz üzere haklarını nasıl alıyor, taşeronlaşma nasıl kalkıyor ve Türkiye 30 bin doların üstündeki bir gelir seviyesiyle refahı ve mutluluğu nasıl yaşıyor bunu hep birlikte görme imkanına kavuşacağız” diye konuştu.

Gerçek Gündem

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ