logo

Yarkadaş, ‘Seçimi Oturacağımız Koltuk Olarak Görmüyoruz’

Yarkadaş, ‘Seçimi Oturacağımız Koltuk Olarak Görmüyoruz’

CHP İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Seçimi yerimizde oturacağımız bir koltuk olarak görmüyoruz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “24 Haziran’a kadar genel seçimler için 8 Temmuza kadar Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı ardında parlamenter sisteme geçişle birlikte Sayın Kemal Kılıcdaroğlu‘nu da başbakan yapmak için sonun kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.

İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANI, KILICDAROĞLU‘NU BAŞBAKAN YAPMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Yeni bir seçim sürecinde olunduğunun altını çizen CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada, “Partili arkadaşlarımızla sürekli sahadayız. Biz seçimi yerimizde oturacağımız bir koltuk olarak görmüyoruz. Biz; ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için ne yapabiliriz? Nasıl başarı elde edebiliriz? Bunun bir süreci olarak görüyoruz. 24 Haziran’a kadar genel seçimler için 8 Temmuz’a kadar Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, ardında parlamenter sisteme geçişle birlikte Sayın Kemal Kılıcdaroğlu‘nu da başbakan yapmak için sonun kadar mücadele edeceğiz. Ataşehir zaten bunu işaretini tün seçimlerde veriyor. Bu gün buradayız, bundan sonra da birlikte olacağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ