logo

‘Yaza Merhaba’ Diyen KentPlus 3352 Ada ‘19 Mayıs’ı Kutladı

‘Yaza Merhaba’ Diyen KentPlus 3352 Ada ‘19 Mayıs’ı Kutladı

Ataşehir Barbaros Mahallesi KentPlus 3352 Ada’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile Yaza Merhaba Etkinliğinde site sakinlerinin coşkusu yaşandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kentplus 3352 Ada Site Yönetimi tarafından düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği’nde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelemizi resmen ve fiilen başlatışının 99. yıl dönümü büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı.

Etkinlik programı İstiklal Marşı ile başladı ve Kentplus 3352 Ada, Ataşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmet Birimlerinin yanı sıra Ataşehir Belediyesi Ataevlerinden katılan vatandaşlarımızın, birçok sosyal kuruluşun yardımlaşma ve dayanışma çerçevesinde stant açmasına olanak tanıdı. Önemli markaların katıldığı, spor ve konser etkinliklerinin de yer aldığı kutlama, çevre site sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı.

Kentplus 3352 Ada Site Yönetim Kurulu Başkanı Av. Fesih DELİDERE yaptığı konuşmada; “Gazi Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliğinin azmi, gayreti ve mücadeleleriyle mertebe-i resanete ulaşacağız. Gençlerimizin milli ve manevi zenginlikleri, değerleriyle birlikte, ülkemize ve devletimize sahip çıkacağına inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal’in tarihi ifadesinde olduğu gibi, “Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeyi birinci vazife olarak gördüklerinden ve bunu yerine getireceklerinden şüphemiz yoktur” dedi.

“Bizler; bu yolda ülkemizin umudu ve göz bebeği olan siz gençlerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyduk ve gurur duymaya devam edeceğiz” şeklinde sözlerini tamamlayan Av. Fesih DELİDERE, bizlere miras olarak bırakılan değerlere sahip çıkmanın anlam ve önemine de değindi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da etkinlik düzenleyen Kentplus 3352 Ada Site Yönetimi, böylesine değerli bayramlara ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşamaya devam edeceklerini bildirdi. Etkinlik İzmir Marşı ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ