logo

YEDPA TİCARET MERKEZİN’DE HEDİYE GÜNLERİ BAŞLADI

YEDPA TİCARET MERKEZİN’DE HEDİYE GÜNLERİ BAŞLADI

Atasehir_yedpa_hediye_gunleriYEDPA Ticaret Merkezi’inde Ataşehir Belediyesi desteği, YEDPA ve ASG fuarcılık işbirliğiyle, 10 gün sürecek; “Ataşehir Yeni Yıl Hediye Alışveriş Günleri” başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir YEDPA Ticaret Merkezi Fuar alanında, Ataşehir Belediyesi desteği ile YEDPA ve ASG Fuarcılık işbirliğiyle, 22- 31 Aralık tarihleri arasında 10 gün sürecek olan “Ataşehir Yeni Yıl Hediye Alışveriş Günleri” Ataşehirlilerin hizmetine açıldı.

yedpa (13)

Ataşehir, YEDPA Ticaret Merkezi Fuar alanında 22- 31 Aralık tarihleri arasında 10 gün süreyle düzenlenen “Ataşehir Yeni Yıl Hediye Alışveriş Günleri” YEDPA Ticaret Merkezi tarafından; piyasa durgunluğunu aşmayı, esnafın stoklarını eriterek nakde dönüştürmesini sağlayarak; Ataşehirlilere indirimli alışveriş fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Ataşehir ve çevre ilçelere de hitap edecek olan “Ataşehir Yeni Yıl Hediye Alışveriş Günleri” kapsamında; hazır giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik, gıda, şekerleme, yöresel ürünler, organik ürünler, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünlerin sergilendiği fuara girişi ücretsiz olup, sabah saat 11.00’dan akşam saat 21.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

yedpa (21)yedpa (30)

“Ataşehir Yeni Yıl Hediye Alışveriş Günleri” fuarının açılışına; Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, İMES Başkanı Kemal Akar, YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri ile YEDPA esnafı ve Ataşehiriler katıldı.

yedpa (8)

YEDPA’NIN AKTİVİTELER ATAŞEHİR’E KATKI SAĞLAYACAK

Açılıştan öncesi konuşmaları başlatan YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan YEDPA’nı ruhsat sorunun çözülemediğine dikkat çekerek; “Ataşehir’in en büyük yaşam ve ticaret merkezi olan YEDPA aynı zamanda 3000 m2 alanını fuar ve sergi alanı olarak projelendirmiştir. Günümüz şartlarında mevcut alan toplumsal nitelikte bir fuar alanı olarak kabul görmese de, önümüzdeki süreçlerde YEDPA bünyesinde sektörel olarak daha uygun alanlar düzenleyeceğiz. Bu anlamda bizler sosyal dayanışmayı da sağlamış oluyoruz. İlave yapacağımız bu aktivitelerin Ataşehir’e ve bölgemize katkı sağlamasını ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

yedpa (3)

FUAR ALANINDA YERLİ MALLARI SERGİLENİYOR

Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yoğun programından dolayı gelemediğini için selamlarını ileten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, fuar alanında yerli mallarının sergilendiğini gördüğünü kaydederek; “Bu işlerin devam etmesini temenni ediyorum. Gerçekten çok önemli malzemeler üretiyoruz. Çok önemli işler yapıyoruz. Bu ürettiğimiz malları Rusya almazsa da diğer ülkelere satabileceğimizi düşünüyorum. Bu açılıştan dolayı da YEDPA Başkanı Salih Atılgan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

yedpa (9)

YEDPA BÖLGENİN SANAYİ, ÜRETİM MERKEZİ

YEDPA’nın bölgenin sanayi, üretim merkezi ve transfer istasyonu gibi işlev gördüğünü vurgulayan Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata; “YEDPA Ticaret Merkezinin bu kısmını da bir fuar alanı olarak değerlendirilmesi tabi ki güzel bir şey. İnşallah bu bir başlangıç… Her şey ilkle başlar. İnanıyorum ki daha sonra daha güzel fuar alanları ortaya çıkacaktır. Burada her esnaf kendi malını ürettiği gibi ya da tüketiciye ulaştırma itibariyle hem de insanları bu tarafa doğru çekerek, buranın bir cazibe merkezi haline gelmesine vesile olur. Emeği geçen YEDPA yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, stant açan esnafımıza da hayırlı olsun diyorum” dedi.

Protokol konuşmalardan sonra kurdele kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi. Davetliler açılıştan sonra stantları ziyaret ederek, alışveriş yapıp; esnaflara hayırlı olması temennisinde bulundular.

yedpa (17)yedpa (19)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ