logo

YENİ YILDA ORTAKÖY SOKAK PARTİSİ VE FERİDUN DÜZAĞAÇ

besiktas_yeniyıl_11Beşiktaş Belediyesi’nin, Ortaköy Meydanı’nda düzenlediği Yeni Yıl Partisi’nde, Feridün Düzağaç ve çeşitli DJlerin performansları ile yeni yıl karşılanacak.

BEŞİKTAŞ YENİ YILA ORTAKÖY SOKAK PARTİSİ VE
FERİDUN DÜZAĞAÇ KONSERİ İLE GİRECEK

Beşiktaş Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda yenilenen Ortaköy Meydanı’nda düzenlediği Yeni Yıl Partisi’nde Feridün Düzağaç ve çeşitli DJler performansları ile izleyicileri coşturacak.

… Aralık 2012; Beşiktaş Belediyesi tarafından aynı yerde 9. kez düzenlenen yılbaşı etkinliği 31 Aralık 2012 akşam saat 20.00’de Ortaköy Meydanı’nda başlayacak. Number One sponsorluğunda gerçekleşecek partiye binlerce kişinin katılması bekleniyor. Beşiktaş Belediyesi’nin yeni yıl partisi ses-ışık gösterileri, kar makinesi ve konfetilerle renklenecek.

Beşiktaş Belediyesi’nce süslenen meydandaki yeni yıl partisi DJ performansları ile başlayacak. Yılın en 100 şarkısının da gün boyu ekrandan çalınacağı partide saat 22.00’de Feridun Düzağaç sahneye çıkacak ve izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşatacak. Geri sayımdan sonra daha da hız kazanacak coşkulu ve rengârenk kutlamalara isteyen herkes katılabilecek.

Ücretsiz Yeni Yıl Partisi’ne katılanlara birçok önemli markadan ikramlar sunulacak.

YER: ORTAKÖY MEYDANI

TARİH: 31 ARALIK PAZARTESİ

KUTLAMA PROGRAMI:

19:00 – SPONSOR İKRAM STANDLARININ KURULMASI

20:00 – NUMBER 1 TV YILIN EN İYİ 100 ŞARKISI BAŞLANGIÇ

20:00 – DJ PERFORMANS – DİJİTAL GÖSTERİLER VE İKRAMLARIN BAŞLAMASI

22:00 – FERİDUN DÜZAĞAÇ KONSERİ

22:45 – YILIN EN İYİ ŞARKISI İLE DANS

00:00 – CANLI YAYINDA GERİ SAYIM, KONFETİLER.

ETKİNLİKTE IŞIK GÖSTERİSİ, GÖKYÜZÜ TARAYICI VE KAR MAKİNESİ KULLANILACAKTIR.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ