logo

Yeniçamlıca’nın Mülkiyet Sorunu 2020 Haziran’a Kadar Çözülsün!

Yeniçamlıca’nın Mülkiyet Sorunu 2020 Haziran’a Kadar Çözülsün!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Yeniçamlıca Mahallesinin mülkiyet sorununun 2020 Haziran ayına kadar çözülmesi talimat verildiğini kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeniçamlıca Mahallesinin mülkiyet sorununun 2020 Haziran ayına kadar çözülmesinin planlandığını kaydeden Battal İlgezdi; ilgili 2981 sayılı yasanın 2020 Haziran ayında sona ereceğinin altını çizerek “Başkanımız bu konuyla alakalı, hemen bir masa kurulup bu sorunun çözülmesi talimatını verdi. Yeniçamlıca Mahallesinin hem mülkiyet sorunu, hem de imar sorunu çözülüyor. İnanıyorum ki Sayın Başkanımız verdiği sözün gereğini yapacak ve en kısa sürede Ataşehir’in imar sorunu çözülecek.” diyerek, Ataşehirlilere müjdeyi verdi.

Konuyla ilgili açıklamayı 2981 sayılı, İmar Ve Gecekondu Mevzuatına Aykırı Yapılara Uygulanacak Bazı İşlemler Ve 6785 Sayılı İmar Kanununun Bir Maddesinin Değiştirilmesi Hakkında Kanunun süresinin 2020 Haziran ayında sona ereceğini kaydederek destekleyen Ataşehir Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, bu sürenin sonrasında yerel yönetimler tarafından mülkiyet ile ilgili düzenleme yapmanın güçleşeceğini vurgulayarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat verildiğini belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ