logo

Yenisahra’da Afgan Sığınmacılarıdan Kaçan 15 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Kaybetti

Yenisahra’da Afgan Sığınmacılarıdan Kaçan 15 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Kaybetti

İstanbul Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde 15 yaşındaki bir çocuk, darp edip takip eden Afgan uyruklu sığınmacılardan kaçarken aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Ataşehir Yenisahra Mahallesi‘nde 15 yaşındaki bir çocuk, iddialara göre kendisini darp edip daha sonrasında takip eden Afgan uyruklu sığınmacılardan kaçarken aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Yurda kaçak yollarla girdiği öğrenilen Afgan uyruklu şahısların, Yenisahra Mahallesi’nde 3 çocuğu darp ettiği iddia edildi.

SIĞINMACI DARPINDAN KAÇARKEN ARACIN ALTINDA KALDI

Önceki akşam saatlerinde İstanbul Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde ikamet eden 15 yaşındaki erkek çocuğu Selahattin Çelik, iddialara göre kendisini darp edip korkutan Afgan uyruklu sığınmacılardan kaçarken aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

15 yaşındaki Selahattin Çelik’in sığınmacı şiddetinden kaçarken ölümü üzerine polisin detaylı araştırma yaptığı ve yurda kaçak giren Afgan uyruklu saldırganları arama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

2 ŞAHIS YAKALANDI, 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden gelen açıklama ile “Taksirle Öldürme” olayı ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs yakalandığını 1 şahsın tutuklandığını duyurdu.

Sığınmacı darpı sonrası ölümle ilgili İstanbul Valiliği’nden gelen açıklama:

“Ataşehir ilçemizde dün meydana gelen trafik kazası neticesinde “Taksirle Öldürme” olayı ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Kazayla ilgili olarak;  trafik kazasını yapan (1) şahıs adli kontrolle serbest bırakılmış, olaya sebebiyet veren yabancı uyruklu (1) şahıs ise tutuklanmıştır.

Daha sonra bölgede yapılan çalışmalarda olayla ilgili olduğu değerlendirilen şahıslar güvenlik görevlilerimizce yakalanarak, ilgili işlemler yapılmak üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ