logo

Yeşim Salkım ‘Ne Söylediysem Odur, Sözüm Teminattır’

Yeşim Salkım ‘Ne Söylediysem Odur, Sözüm Teminattır’

Müzik dünyasının güçlü yorumcusu Yeşim Salkım, kendisi için ayrı bir yeri olan Alaçatı’da önceki gece sahne alarak 90’lı yılların sevilen şarkılarını seslendirdi.

Magazin ve cemiyet sektörünün yükselen yıldızı N Alaçatı Dergisi’nin V Club ana sponsorluğunda gerçekleşen lansman gecesine katılan misafirlerine 2.5 saat müzik ziyafeti veren Yeşim Salkım 90’lı yılların sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çeşme’yi çok ayrı sevdiğini ve meslek hayatında çok ayrı bir yeri olduğunu belirten ünlü yorumcu “1993 yılında ilk kez Çeşme’de sahneye çıktım ben. O günlerden bugünlere çok değişiyor yaşımız ilerliyor. Hayat bizi öyle önüne alıp gidiyor.

N ALAÇATI DERGİSİNİN LANSMAN GECESİNDE YEŞİM SALKIM SAHNE ALDI

YEŞİM SALKIM “Ne söylediysem odur, sözüm teminattır” dedi.

Müzik dünyasının güçlü yorumcusu Yeşim Salkım, kendisi için ayrı bir yeri olan Alaçatı’da önceki gece sahne aldı. Magazin ve cemiyet sektörünün yükselen yıldızı N Alaçatı Dergisi’nin V Club ana sponsorluğunda gerçekleşen lansman gecesine katılan ve misafirlerine 2.5 saat müzik ziyafeti veren Yeşim Salkım, 90’lı yılların sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çeşme’yi çok ayrı sevdiğini ve meslek hayatında çok ayrı bir yeri olduğunu belirten ünlü yorumcu sözlerine şu şekilde devam etti: “1993 yılında ilk kez Çeşme’de sahneye çıktım ben. O günlerden bugünlere çok değişti, yaşımız ilerledi. Hayat bizi öyle önüne alıp gidiyor. Önemli olan aynı heyecanla sahneye çıkabilmekti. Bu gecede benim için öyle bir gece. N Alaçatı’ya yayın hayatında başarılar dilerim. Çeşme’nin yeri bende ayrıdır. Ben buralıyım. Benim bütün sülalem Ege tarafından. Sıkı bir Arnavut kızıyım. Egeli olduğum için hep sözümün arkasında dururum. Ne söylediysem odur. Sözüm teminattır. Bu 32 senedir hiç değişmedi.” dedi.

“İlk Kez Babalar Gününü Kutlayamadım”.

Gecenin ilerleyen dakikalarında N Alaçatı Dergisi’nin lansman gecesine gelen misafirlerini coşturan Yeşim Salkım, babalar gününü de unutmadı. Duygusal bir konuşma yapan Salkım “Bütün babaların günü kutlu olsun. Babamı kaybettiğim için hayatımda ilk kez babalar gününü kutlayamadım. Babalarını kaybetmiş olan herkese de Allah’tan rahmet diliyorum. Yattıkları yer nurla dolsun. Erkek kardeşimin ve iki kızımın babalarının günlerini kutladım. Hayatta en güzel şey dost kalabilmek. Herkese de öyle tavsiye ediyorum. Sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için dost kalmak önemli. Hiç çocuğu olmadığı halde evlat edinmiş, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk asıl babamız. O doğuran ananın ellerinde öpeyim” dedi.

500 davetlinin katıldığı The S Otel’deki geceye katılan seçkin davetliler N Alaçatı Dergisi’ne yayın hayatında başarılar diledi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ