logo

‘Yılmaz Vural’ın Nerede Olduğunu Herkes Biliyor’

‘Yılmaz Vural’ın Nerede Olduğunu Herkes Biliyor’

Fenerbahçe’deki teknik adam arayışı ile ilgili görüşünü aldığımız usta teknik direktör Yılmaz Vural, önemli görevlere aday gösterildiğini, kararın seçicilerin olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Ataşehir’deki seçmeleri takip eden usta futbol adamı, teknik direktör Yılmaz Vural, Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ’a Fenerbahçe’nin ligdeki son durumunu değerlendirdi.

PROJELERİNİN UYGULANMASI İÇİN DAHA SABIRLI DAVRANILMALI

Philllip Cocu’nun görevi bırakması nedeniyle teknik direktörsüz mücadelesini sürdüren Fenerbahçe’nin ligde sondan dördüncü olduğunu hatırlatan usta teknik direktör Yılmaz Vural, yeni gelen yönetimin yeni projelerinin olabileceğini kaydederek; “Bizim Türkiye sabırsız tabii. İsteniyor ki; hemen başlansın ve en iyisi olsun. Olmaz tabi. Bir süre tanınmalı insanlara… Çalışma zamanı verilmeli… Değişim projelerinin uygulanması için daha sabırlı davranılmalı” dedi.

SAĞ OLSUN ÖNEMLİ GÖREVLERE HALKIM ADAY GÖSTERİYOR

Fenerbaçe’deki teknik direktör boşluğu ile ilgili görüşünü Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com okurlarıyla paylaşan usta teknik direktör Yılmaz Vural, “Teknik ekip çalışıyor. Cocu gitti, sanırım takımı yardımcısı bu maça çalıştıracak. Yılamaz Vural’ın nerede olduğunu herkes biliyor. Sağ olsun önemli görevlere halkım aday gösteriyor ama seçici arkadaşlarımız ne düşünür bilinmez. Onlar da kendilerine göre davranıyorlar. Saygı duymak lazım” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ