logo

Yılın Devlet Adamı Vali Mutlu

Yılın Devlet Adamı Vali Mutlu

DSC_9107İstanbul Gençlik Derneği`nin 8.sini düzenlediği Geleceğin Liderleri Koneferansı`nın bu yılki teması “Fark Yaratanlar”dı. Vali Mulu, Yılın devlet adamı  seçildi.

İstanbul Gençlik Platformu “Geleceğin Liderleri Konferansı”nı düzenledi.

İstanbul Gençlik Derneği`nin 8 yıldır düzenlediği Geleceğin Liderleri Koneferansı`nın bu yılki teması “Fark Yaratanlar”dı. Konferansa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Borusan Holding CEO`su Agah Uğur, Türk Eğitim Vakfı ( TEV ) Genel Müdürü Mine Yıldız Günay katıldı.

Açılış konuşmasını İstanbul Gençlik Platformu Derneği Başkanı Doğacan Coşar`ın yaptığı konferasta daha sonra yılın liderlerine ödülleri verildi. Doğacan Coşar konuşmasında, davetli ve destekçilerine teşekkür ettikten sonra sosyal girişimciliğin ne olduğuna değindi. Sosyal sistemi değiştirerek, çözümü yaygınlaştırarak, toplumu yeni sıçramalara ikna ederek sorunun ortadan kalkmasını sağlayan insanlar olduğunu anlatan Coşar, Vali Mutlu`nun göreve başladığından bu yana İstanbul`un sorunlarının çözümleri konusunda kazanılan ivmenin, gözle görülür biçimde fark edildiğini söyledi. Vali Mulu`nun “Yılın Devlet Adamı” ödülüne layık görüldüğünü açıklarken uzun süreler Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan Vali Mutlu konusunda geniş bir araştırma yaptıklarını da sözlerine ekledi.

`Yılın Devlet Adamı` İstanbul Valisi Mutlu

Plaketi aldıktan sonra bir konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ödül için gençlere ve İstanbul Gençlik Platformu`na teşekkür etti . Gençlerin dinamizmini taktir ettiğini, gelişen ve değişen Türkiye`nin kaynağının gençler olduğunu söyleyen Vali Mutlu, “Gençler, Türkiye`nin dinamosu, bu ülkeyi ve coğrafyayı geleceğe onların çabası götürecek” dedi.

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık adına verilen “İstanbul Gençlik Platformu Derneği Onursal Başkanlık Ödülü”nü ise Borusan Holding CEO`su Agah Uğur aldı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ