logo

“YOLLARDA SEVGİ HAREKETİ” BAŞLIYOR

“YOLLARDA SEVGİ HAREKETİ” BAŞLIYOR

gorsel 1Ataşehir Belediyesi, Ataşehirli sürücüleri trafik kuralları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak  amacıyla “Yollarda Sevgi Hareketi” projesi uyguluyor.

Ataşehir Belediyesi, Ataşehirli sürücüleri trafik kuralları konusunda bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla “Yollarda Sevgi Hareketi” projesini başlattı.

Başlatılan “Yollarda Sevgi Hareketi” projesi kapsamında; “Ataşehirliler emniyet kemeri takıyor”, “Ataşehirliler yayalara yol veriyor”, “Ataşehirliler kırmızı ışıkta geçmiyor”, “Ataşehirliler kış lastiği kullanıyor”, “Ataşehirliler hız sınırını aşmıyor”, “Ataşehirliler trafik kurallarına uyuyor”  sloganları yazılı billboardlar hazırlanarak ilçenin dört bir yanına yerleştirildi.

gorsel 2

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, projeyle ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ataşehir’de şehir içi trafiğin ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen bu proje sayesinde; toplumsal duyarlılık artırılarak, trafik kazalarının azaltılması, trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturulması ve vatandaşların daha güvenli, daha konforlu ulaşım sağlamalarını hedefliyoruz” dedi.

gorsel 6

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ