logo

YÖNETİCİLER ATIK YÖNETMELİKLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİ

YÖNETİCİLER ATIK YÖNETMELİKLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİ

Ayten_KartalAtaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ataşehir’deki site yöneticilerini atık yönetmelikleri konusunda bilgilendirdi.

SİTE YÖNETİCİLERİNE ATIK YÖNETMELİKLERİ ANLATILDI

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi işbirliğiyle Ataşehir’deki site yöneticilerine yönelik atık yönetmelikleri ile ilgili eğitim programı düzenlendi.Ayten_Kartal-

Çevre Mühendisleri Odası’ndan Çiğdem Yılmaz’ın sunumunu yaptığı eğitim programında; atık yönetimi ile ilgili mevzuat, uygulamalar ve yapılması gereken yükümlülükler hakkında bilgiler verildi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen eğitimde; Atık Yönetimi Yönetmeliği, Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği, Bitkisel Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği, Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği, Ömrünü Tamamlamış Lastiklerin Kontrolü Yönetmeliği, Evimizdeki Tehlikeli Atıklar ve Enerji Verimliliği gibi konular hakkında sunum yapıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal şunları söyledi: “Ataşehir’de çevreye duyarlı vatandaşlarımızın sayısının çokluğundan büyük mutluluk duyuyorum. Geri dönüşüm uzun süreçli bir konudur ve bu konuda başarılı olmayı ancak sizinle birlikte gerçekleştirebiliriz. Sizin varlığınız, katkılarınız ve desteklerinizle bu çalışmalarımızı daha iyi yaparak başarılı olabiliriz. Atık toplama sistemleri için yoğun emek ve çaba harcıyoruz, sistemde hata veya eksikliklerimiz varsa bunu bize bildirmenizi isteriz. Ataşehir’de gerçekleştirdiğimiz geri dönüşüm çalışmalarımızla İstanbul’a ve ülkemize örnek olmak istiyoruz. Bunun için de sizin desteğinize ihtiyacımız var.”

Eğitime katılan site yöneticilerine eğitim sonunda “Atık Yönetimi Bilgilendirme Eğitimi Sertifikası” verildi.

atik

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ