logo

Yüklenici Firmadan Alacağını Alamayan İşçi Kendini Yaktı

Yüklenici Firmadan Alacağını Alamayan İşçi Kendini Yaktı

Alt yüklenici firmadaki alacaklarını alamayan taşeron firmanın çalışanı işçi sesini duyurmak üzere kendini ateşe verdi. Olayın yaşandığı Ataşehir Beleyesi’nden açıklama: bizimle alakası yok.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çalıştığı alt yüklenici firmadan alacağını alamadığını iddia eden taşeron firmanın çalışanı işçi sesini duyurmak üzere Ataşehir Belediyesi binasının önünde kendini ateşe verdi.

Ataşehir Belediyesi binasının önüne gelerek kendini ateşe veren R.K.’nin Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı, polisin de soruşturma başlattığı belirtiliyor.

Olayın yaşandığı Ataşehir Beleyesi’nden konu ile ilgili açıklama geldi: olayın bizimle alakası yok.

BELEDİYEMİZLE UZAKTAN YAKINDAN İLGİSİ BULUNMAMAKTA

Konu ile ilgili açılama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Deniz Kutlu, olayın Ataşehir Belediyesi ile ilgisi olmadığını vurgulayarak; “Bu gün belediyemiz önünde bir vatandaşın kendini yakma girişimi vuku buldu. Kamuoyunu doğru bilgilendirme anlamında bir açıklama yapmak geriyor.  Vatandaşımız başka bir firmadan alacağı nedeniyle böyle bir işlemli burada yaptı. Belediyemizle uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.” Dedi.

FİRMANIN ALT YÜKLENİCİSİ, TAŞERON ÇALIŞANI ARASINDAKİ SORUN KAYNAKLI

Başkan Yardımcısı Kutlu, olayın yüklenici ve alt yüklenici firmalar ve çalışanı arasındaki sorundan kaynaklı olduğunun altını çizdiği açıklamasında;  “Belediye ile iş yapan bir firmanın alt yüklenicisinin bir çalışanı. Firmanın bizden alacağı da bulunmamaktadır. Olayın bizimle bir ilgisi yoktur. Firmanın alt yüklenicisi, taşeron çalışanı arasındaki sorundan kaynaklı bir hadisedir.” İfadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Yüklenici firmadan alacağını alamadığını iddia eden bir vatandaş, öğle saatlerinde Ataşehir Belediye binasının önüne gelerek kendini ateşe vermiş, yapılan müdahale ile vatandaş söndürülmüş ve ambülansla hastaneye kaldırılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ