logo

Zafer Düşgün Meclis Üyesi Aday Adaylığına Başvurdu

Zafer Düşgün Meclis Üyesi Aday Adaylığına Başvurdu

4 dönem Yönetim Kurulu üyesi, 6 dönem SKM Başkan Yardımcısı olarak 10 yıldır aralıksız ilçe teşkilatında görev yapan F.Zafer Düşgün, Ak Parti Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe teşkilatında uzun yıllar görev alan, yönetim kurulu üyeliği yanı sıra ilçe başka yardımcısı olarak da görev yapan F.Zafer Düşgün, Ak Parti Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanlığına gelerek Başkan Av.Ahmet Özcan’a dosyasını teslim eden Fehmi Zafer Düşgün, Ak Parti Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Aday adaylığı nedeniyle 10 yıldır yürüttüğü yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Fehmi Zafer Düşgün, başvuru sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Kıymetli dostlarım, değerli yol ve dava arkadaşlarım; 10 yıldır onur, gurur ve şeref’le icra ettiğim Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeliğimi ilçe başkanımız Sn.Av.Ahmet Özcan ve teşkilatımızla yaptığımız istişareler neticesinde yine partimizin farklı bir hizmet kolu olan meclis üyeliği aday adayı başvurusunda bulunmamdan dolayı sonlandırmış bulunmaktayım.

Çıktığım bu kutlu yürüyüşte bizlere her daim desteklerini esirgemeyen ilçe başkanımız Sn.Av Ahmet Özcan nezdinde, ana kademe teşkilat mensuplarımıza, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatımıza tüm dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Selam Ve Duayla….”

FEHMİ ZAFER DÜŞGÜN KİMDİR?

1976 Üsküdar doğumlu, lise mezunu olan Fehmi Zafer Düşgün aslen Ordu / Mesudiyelidir. Reklam alanında faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu başkanı olarak iş yaşamını sürdürüyor.

Çeşitli STK’larda değişik kademelerde görev alan Zafer Düşgün, 4 dönemdir Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi yönetiminde görev aldı. Son 3 dönemde başkan yardımcılığı görevi yaptı halen bu görevi yütürtüyor.

2015 yılında Başkan yardımcısı olarak başladığı Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (TÜMBİAD)’indeki görevine halen devam ediyor.

Ak Parti’nin kuruluşuyla birlikte mahalle teşkilatlarında görev almaya başladı. Ataşehir’in ilçe olması ile birlikte oluşan belediye ile birlikte 2009 yılında Meclis Üyesi adaylığına baş vurdu.

2009/2011, 2011/2014, 2014/2015 dönemlerinde ilçe yönetim kurulu üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2015/2019 döneminde 4 kez seçildiği ilçe yönetim kurulu üyeliği halen devam ediyor.

6 seçim dönemi SKM (Seçim Koordinasyomn Merkezi) Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan,  2011/2014, 2014/2015 dönemlerinde Tanıtım Medya Birim Başkanı sıfatıyla ilçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fehmi Zafer Düşgün evli ve iki kız bir erkek, 3 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ