logo

ZEYÇED’DEN ARİF ŞENTÜRK’E HEDİYE; ‘FİDAN SERTİFİKASI’

ZEYÇED’DEN ARİF ŞENTÜRK’E HEDİYE; ‘FİDAN SERTİFİKASI’

Ali_arif_senturk_aloSanatçı Arif Şentürk’e katıldıkları TV programında, ZEYÇED tarafından doğum günü hediyesi olarak, Kemerburgaz’da Hatıra Ormanı’nda adına dikilmiş “Bir Fidan Sertifikası“ verildi.

Sanatçı,Arif Şentürk’e,Tek Rumeli Tv’deki programında, yakın dostu işadamı Ahmet Çelik‘in canlı yayında  yaptığı sürpriz  doğum günü pastasının ardından , Sanatçı Şentürk’e ,ZEYÇED tarafından hediye yerine, İstanbul  orman Bölge Müdürlüğü Kemerburgaz Plaket Hatıra Ormanı’nda adına dikilmiş “ Bir Fidan Sertifikası” verildi.

arif_senturk_alo

Efsane sanatçı Arif Şentürk’ün Tek Rumeli TV’de,15 günde bir yapmış olduğu “ Arif Aga ile Rumeli Türküleri Gecesi”nin canlı yayın konukları ,Karadeniz  yöresi sanatçısı Sebahat Akın,Zafer Spor Kulübü Başkanı Cengiz Zafer ve yönetimi ile (ZEYÇED) Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanlığına yeni seçilen Ali Gündüz,İstişare Kurulu Başkanı ve Zafer Spor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Çelik, (ZEYÇED ) Genel Sekreter Tekstilci Sefer Cengiz,Sayman Psikolog Nurten Tozkoparan, yönetim kurulundan, Şair – bestekar Gülser Bal  oldu.

Sanatçı Arif Şentürk ve Sebahat Akın’ın birbiri ardına söylediği güzel türkülerle konuklar ve tv başındaki izleyicilere güzel vakit geçirttiler.

Canlı yayına elindeki pastayla giren Ahmet Çelik dostu Arif Şentürk’e yaptığı doğum günü sürprizi ile konukları ve TV başındaki izleyicileri şaşırttı.

Sürpriz pastanın ardından, sahneye davet edilen ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz’de, elindeki hediye paketini bir türlü  sanatçıya vermeyip,konuşmasına devam etti. Paket açılınca sanatçı “kendisine doğum günü hediyesi olarak verilen İstanbul Orman Bölge  Müdürlüğü Plaket Hatıra Ormanı’nda adına dikilmiş bulunan   “Bir Fidan Sertifikası”  verilen sanatçı,adının doğada yaşayacak olmasından memnun olduğunu ifade etti.”Benimde, bir dikili ağacım var diyerek espri     yaptı.Sanatçı Arif Şentürk,Ahmet Çelik ve  Ali  Gündüz, yeni yılda dostlarınıza hediye yerine fidan armağan edin diyerek  hep birlikte mesaj gönderdiler.

Ahmet Çelik’in  hoş sohbeti , Zafer Spor Kulübü Başkanı Cengiz Zafer’in Kriket takımının, iki kez üst üste  Türkiye Şampiyonu olduğunu duyurması ve (ZEYÇED) Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı  Ali Gündüz’ün de, Çevre konusunda açıklamalar yaptığı gece, birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

arif_senturk_alo-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ