logo

Zeynettin Aydın ‘Büyük Çankırı İçin Hep Beraber El Ele’

Zeynettin Aydın ‘Büyük Çankırı İçin Hep Beraber El Ele’

İstanbul’un ilçelerindeki dernekleri birleştirdiklerini belirten ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Kartal ve Pendik’te birliğin sağlandığını, sıranın diğerlerine geldiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Birden çok il derneğinin olduğu İstanbul’un ilçelerindeki dernekleri uzlaştırarak birliği sağlamaya başladıklarını kaydeden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Kartal ve Pendik ilçelerindeki Çankırı il derneklerini uzlaştırarak birliğin sağlandığını belirtti.

BÜYÜK ÇANKIRI İÇİN HEP BERABER EL ELE

Sıranın İstanbul’daki birden çok il derneği olan ilçelerinde olduğunu, tüm İstanbul’da uzlaşı ile tüm Çankırılıların birlik ve beraberliklerini sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, derneklerin yönetimi ile görüşmelerin başladığı Ataşehir’de de birliği sağlamayı umduklarını kaydederek; “Büyük Çankırı için hep beraber el ele. Darısı diğer ilçelere… Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” dedi.

İLK OLARAK KARTAL’DA BİRLİK SAĞLANDI

“Seçim döneminde vaat ettiğimiz, İki dernekleri teke düşürme sözümüzü yerine getirmeye başladık.” Diye konuşan İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zeynettin Aydın, yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlanmaya başladığını kaydederek, “İstanbul’da bazı İlçelerde bulunan iki derneklerin Çankırı’mıza ve STK’larımıza zarar vermesi bizi ciddi manada üzmekteydi. İlk olarak Kartal Çankırılılar Derneği ile Soğanlık Çankırılılar derneğini birleştirme kararı aldık. Bizleri kırmayan Galip Kılıç başkana ve Cihan Demirbaş başkana çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İKİNCİ OLARAK PENDİK’TEKİ ÇANKIRILILAR BİRLEŞTİRDİK

İkinci birleştirme çalışmasının ise Pendik ilçesinde kaydedildiğinin vurgulayan Zeynettin Aydın, birden çok il derneği İstanbul’un ilçelerinde birlik ve beraberliğin sağlanması çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizerek, “İkinci olarak Pendik Çankırılılar Derneği ile Pendik Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneğini birleştirme kararı aldık. Bizleri kırmayan Engin Yıldırım başkana ve Sait Keşkekçi başkana çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR

Engin YILDIRIM başkanlığındaki Pendik Çankırılılar Derneği ile Pendik’te yola devam edileceğine işaret eden ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, yaptığı açıklamada, “Çankırı’mıza camiamıza ve federasyonumuza hayırlı olsun. Darısı diğer ilçelere… Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ