logo

Zeynettin Aydın’ndan Salon Dolusu Destekçiyle Başvuru

Zeynettin Aydın’ndan Salon Dolusu Destekçiyle Başvuru

40’ın üzerinde STK tarafından oluşturulan Maltepe Birlik Platfomu adayı Zeynettin Aydın, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’na Maltepe Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe’nin demografik yapısında ilk sıralarda yer alan Kastamonu, Erzincan, Samsun, Bolu ve Çankırı’nın da aralarında olduğu 40’a yakın il derneği ile oda, birlik ve esnaf kefaret kooperatifi seçilmiş yöneticileri tarafından ortak aday olarak belirlenen, İstanbul’daki 300 bin Çankırılıyı temsil eden 150 derneğin oluşturduğu İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

40’ın üzerinde il derneği, birlik, meslek odası ve esnaf Kefaret Kooperatifinin aralarında olduğu STK temsilcileri tarafından oluşturulan Maltepe Birlik Platformu’nun ortak adayı Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Zeynettin Aydın, girişimini “Maltepe’yi Cumhurbaşkanı’na hediye etme hareketi” olarak tanımlayarak; “Biz bu aziz kentin, cesur kentin, biz bu kutlu kentin, gözbebeği bir ilçemiz, Maltepe’mize sizlerin desteği ile talibiz” ifadeleri ile Maltepe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Alınan bilgiye göre Maltepe Belediye Başkanlığı için Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’na 8 isim dilekçe vererek aday adaylığı başvurusu yapıldı.

MALTEPE’MİZE SİZLERİN DESTEĞİ İLE TALİBİZ

Zeynettin Aydın Girne mahallesindeki spor salonunu dolduran kalabalıklara hitaben yaptığı konuşmada; “Değerli Maltepeli hemşerilerim, sizlerle beraber yol arkadaşlarımız ile birlikte, Maltepe Belediye Başkanlığı için, aday adaylığımızı açıklıyoruz. Maltepe’mize sizlerin desteği ile talibiz. Hep beraber ilçe başkanlığımıza gitmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

ZEYNETTİN AYDIN, İLÇE BAŞKANI MEHMET ERİKCİ’YE DİLEKÇESİNİ VERDİ

Maltepe Girne Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunda düzenlenen Barbaros Özdemir’in sunumuyla gerçekleştirilen adaylık açıklaması programı sonrasında 40’ın üzerinde STK yöneticisi, temsilcisi ve üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grup destekçisi ile Ak Parti Maltepe İlçe Başkanlığı merkezine yürüyerek giden Zeynettin Aydın, İlçe Başkanı Mehmet Erikci’ye dilekçesini vererek, Maltepe Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Zeynettin Aydın’ndan Salon Dolusu Destekçiyle Başvuru https://www.itvhaber.com/zeynettin-aydinndan-salon-dolusu-destekciyle-basvuru.html#.W-ipbFJ3C8Y.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 10. November 2018

MEHMET ERİKÇİ “MALTEPE AK’LANACAK, MALTEPE ŞAHLANACAK”

Belediyecilikte destan yazmış partinin mensupları olduğunu ifade eden Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, Maltepe Birlik Platformu’nun ortak adayı Zeynettin Aydın’ın aday adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamada; “İstanbul’u alan Türkiye’yi alır. Türkiye’yi alan dünya lideri olur. İnşallah Ak Belediyeciliğin çalışmalarından Maltepe’de nasibini alacak. Aday adaylarımızdan Zeynettin Bey de başvurusunu yaptı. Allah yar ve yardımcısı olsun… Hayırlısıyla nasip eylesin. Bizim bir sloganımız var; “Maltepe Ak’lanacak, Maltepe Şahlanacak” diyoruz.

ATATÜRK’ÜMÜZ VE SİLAH ARKADAŞLARINI, RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUM

Girne Mahallesi Spor Salonu’nda 3000’i aşkın destekçisine hitaben konuşmasına 10 Kasım nedeniyle Atatürk ve arkadaşlarına şükran duygularını dile getirerek başlayan Zeynettin Aydın, “Bugün 10 Kasım, Cumhuriyetimizin Kurucusu Baş Komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80.yıldönümü, bu anlamlı gün vesilesiyle, Atatürk’ümüz ve silah arkadaşlarını, rahmet minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.

KAVRUK ANADOLU ÇİFTÇİSİ, YILMAZ EFENDİ’NİN OĞLU ZEYNETTİN AYDIN’IM

“Ben Anadolu’nun şirin kenti, Çankırı’mızın bağrından çıkmış, Maltepe’de büyümüş, Anadolu terbiyesi ile yetişmiş, içinizden biriyim” ifadeleri ile konuşmasına devam eden 40’ın üzerinde STK’nın oluşturduğu Maltepe Birlik Platformu ortak adayı olarak açıklanan Zeynettin Aydın, “Bayrağına aşık, insanına sevdalı, toprağına vefalı, elleri nasırlı, teni kavruk Anadolu çiftçisi, Yılmaz Efendi’nin oğlu Zeynettin Aydın’ım. Yani sizin kardeşiniz Sizin evladınız , Zümrütevler’de misket oynayan, Girne’de bisiklet süren, Başıbüyük’de gözleme yiyen, Fındıklıda futbol oynayan, Yalı’da denize giren, sizden biri, kardeşiniz, evladınız Zeynettin Aydın’ım. Maltepe bizim yuvamız, Maltepe bizim ailemiz, işimiz, aşımız, biz Maltepe’nin evladıyız” dedi.

Zeynettin Aydın’ndan Salon Dolusu Destekçiyle Başvuru https://www.itvhaber.com/zeynettin-aydinndan-salon-dolusu-destekciyle-basvuru.html#.W-ipbFJ3C8Y.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 10. November 2018

GÖZBEBEĞİ İLÇEMİZ, “MALTEPE”MİZE SİZLERİN DESTEĞİ İLE TALİBİZ

Maltepe Birlik Platformu ortak adayı Zeynettin Aydın, Girne Spor Salonu’ndaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar; güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar, gecesi sümbül kokan, Türkçesi bülbül kokan İstanbul, İstanbul. Bizde bu aziz kenti, anamız gibi, namusumuz  gibi,ailemiz gibi değerli biliriz. Eyyüp El –Ensari’yi misafir eden, Fatih Sultan Mehmet han’ın bizlere armağan ettiği, bu kıymetli kenti, aziz görürüz. İstanbul’umuzu cesur görürüz. İşte biz bu aziz kentin, işte biz bu cesur kentin işte biz bu kutlu kentin, gözbebeği bir ilçemiz, “Maltepe”mize sizlerin desteği ile talibiz.

MALTEPE’MİZ, ADETA TÜRKİYE’MİZİN MOZAİĞİ

“Maltepe’miz, adeta Türkiye’mizin temsili bir mozaiği görünümündedir. Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük mahallelerimiz, eşşiz manzarası ve mahalle kültürü ile, Esenkent, Cevizli, sosyal dokusu ile Bağlarbaşı,Altayçeşme,Yalı mahallelerimiz tarihi değerleri ile İdaltepe, Küçükyalı, Altıntepe mahallelerimiz, katılımcı yaklaşımları ile, FINDIKLI, AYDINEVLER mahallelerimiz, birlikte yaşama kültürümüzün bir yansıması olarak; Bir ağaç gibi, tek ve hür bir orman gibi,özgürce” yaşayabileceği, güzel bir kent olması dileğimizdir.”

ANADOLU İLE MALTEPE’MİZİN SOKAKLARINDA BERABER YÜRÜYECEĞİZ

“Bugün burada, Anadolu’nun, bir harmanını görmekteyiz. Biz burada, el ele, gönül gönüleyiz. Tüm Anadolu ile Maltepe’mizin sokaklarında beraber yürüyeceğiz. 15 Temmuz gecesi, tanklara karşı beraber mücadele ettiğimiz, Maltepe bizim.”

16 YILDIR ÜLKEMİZDE DESTANLAR YAZILDI

“16 yıldır ülkemizde, Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, iktidar ve muktedir olan bir yönetim ile destanlar yazıldı, tüm ülke hizmet ağları ile örüldü. Gerek sosyal hayatta, gerek ekonomik hayatta, gerek yapılaşmada, alt yapı yatırımlarında, hayallerin ötesinde projeleri, hayata geçirebilen, sağlam bir iradeye sahip bir yönetimi, bu millet baş tacı etmiştir.”

“AK KADROLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

“Bu üstün başarılara imza atan, başta Cumhurbaşkanımız, Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm kıymetli Ak Kadrolara şükranlarımı sunuyorum.”

BİZLERDE EKİBİMİZ İLE ÇALIŞMAYA TALİBİZ

“Bir çok badirelere rağmen, sarsılmaz bir inançla, milletimizin feraseti ve desteği ile ülkemizin yaşam kalitesini arttırmak, gelecek nesillere, refah seviyesi, yüksek bir ülke bırakmak için, bizlerde ekibimiz ile çalışmaya talibiz.”

“MÜCADELEMİZ MALTEPE’MİZİ HAK ETTİĞİ PAYI SAĞLAMAK İÇİN”

“İşte tam burada, son 10 yılda, “gelişen ve kalkınan Türkiye’mizde, bu gelişmişlikten nasibini alamayan, Maltepe’mizi hak ettiği payı sağlamak için, mücadelemiz olacaktır.”

MALTEPE’MİZ, 30 YIL ÖNCESİ BALIKÇI KASABASI DEĞİL

“Maltepe’miz, 30 yıl öncesi, Kartal’a bağlı, küçük bir balıkçı kasabası değildir. Artık içinden metro ağları geçen, 500 bin nüfus sınırını aşmış, içinde üniversiteleri barındıran, Anadolu yakamızın en büyük sahil parkına sahip; İstanbul’umuzun, doğu batı geçiş güzergahına ev sahipliği yapan, ticareti ve sanatı içinde barındıran, ancak, hak ettiği kıymeti ve değeri son yıllarda alamamış bir ilçemizdir. Gayemiz, fikrimiz, idealimiz sizlerle beraber, sizlerle birlikte, çocuklarımız için, gençlerimiz için, ailelerimiz için rahatça yaşayabilecekleri yaşam koşulları oluşturmak ve sürdürmektir.”

GÜN, MALTEPE İÇİN ÇALIŞMA VAKTİDİR

“Bu süreçte, tüm kardeşlerimizin, emeklerine, alın terine, gayretlerine ve dualarına ihtiyacımız var. Bu yolda gayret bizden, tevfık Allah’tandır. Kıymetli hemşerilerim, gün birlik olmak vaktidir. Gün, el ele yollarda Maltepe için çalışma vaktidir. Gün beraber yürümek günüdür gün Hakça yaşamak Hakça bütünleşme günüdür, gün ortak akılda birleşme, ortak doğruyu bulma günüdür.”

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN, ADAY ADAYLIĞIMIZI AÇIKLIYORUZ

“Değerli Maltepeli hemşerilerim, sizlerle beraber yol arkadaşlarımız ile birlikte, Maltepe Belediye Başkanlığı için, aday adaylığımızı açıklıyoruz. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederken sizlerle hep beraber ilçe başkanlığımıza gitmeye davet ediyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ