logo

Cemiyet Hayatı Knitss Lansmanında Buluştu

Cemiyet Hayatı Knitss Lansmanında Buluştu

Çağdaş triko markası KNITSS’in Sonbahar-Kış 2022/23 koleksiyonu Duygu Boz ile Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde keyifli bir organizasyonla tanıtıldı.

Çağdaş triko markası KNITSS’in Sonbahar-Kış 2022/23 koleksiyonu ‘Creative You’ Knitss Kurucusu ve Kreatif direktörü Duygu Boz ile MAG Genel Yayın Yönetmeni Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde keyifli bir organizasyonla tanıtıldı.

Kendi stilini yaratan kadınların markası KNITSS’in yeni koleksiyon tanıtımı Ankara Armada mağazasında gerçekleşti. Knitss kurucusu ve kreatif direktörü Duygu Boz ile MAG genel yayın yönetmeni Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları katılım sağladı. Davetliler arasında Zeynep Karahan Uslu, Afitap Akıncı, Eda Bekişoğlu Arzu Koloğlu gibi isimler yer aldı. Kadınlara ferah bir ortamda keyifli bir alışveriş imkânı sunan KNITSS’in ‘‘Creative You’’ koleksiyonu davetlilerden tam not aldı. Davette canlı müzik eşliğinde sohbet eden konuklar, şıklıklarıyla da göz doldurdu.

‘Creative You’ koleksiyonunda; tweed dokular, animalier desenler, klasik kış desenlerinin modern yorumları ve KNITSS’in olmazsa olmazı örgü oyunları çağla yeşili, krem, hardal orkide pembesi, koyu kahve ve cobalt mavi gibi renklerle buluşuyor. Extrafine merino, merino-tencel karışımlar, %100 kaşmir ve kaşmir karışımlar, merino, Oversize hırkalar, geniş kombin seçeneği sunan farklı kesimlerde pantolonlar, triko ceketler, rahatlığın ön planda olduğu çeşitli formlarda triko üstlerle birleşiyor.

Çevreye duyarlı; doğal kaynakların korunmasını misyon edinen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için; tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Bugün KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası, sürdürülebilir yöntemlerle; ekolojik sertifikalı doğa dostu elyaflardan üretilmiştir.  KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, Bodrum Midtown mağazaları ve Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde misafirlerini bekliyor. www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin veya ofisinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ