logo

Deniz Tunç CHP’den Tunceli Belediye Başkan Aday adayı

Deniz Tunç CHP’den Tunceli Belediye Başkan Aday adayı

Ataşehir’den de tanıdığımız, TBMM danışmanlarından, Çiğli Belediyesi Basın Danışmanı Deniz Tunç Tunceli Belediye Başkan Aday adaylığını açıklıyor.

Recep Kenan/ itvhaber.com

Bir dönem TBMM danışmanlığı yapan Deniz Tunç, 5 Aralık Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi il binasında Tunceli Belediye Başkan Aday adaylığını açıklamasını yapacak.

DENİZ TUNÇ TUNCELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Önceki dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin danışmanlığını da yapan TBMM danışmalarından Deniz Tunç Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Tunceli Belediye Başkan Aday adaylığı için başvuruyor.

Tunceli Belediye Başkan Aday adaylığını açıklamasını, “Sevgiden tuğlalarla yeniden kurarız bu kenti…” sloganı ile duyuran CHP Tunceli Belediye Başkan Aday adayı Deniz Tunç, sevenlerini ve partili dostlarını, “5 Aralık Salı saat 12.30’da Tunceli il binamızda buluşalım.” Diyerek adaylık açıklamasına davet etti.

Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü’ye sunduğunu kaydeden CHP Tunceli Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Tunç şu açıklamayı yaptı:

“Yeni bir başlangıç için bugün istifamı kıymetli Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü’ye sundum. Bugüne kadar yan yana omuz omuza Çiğli için sürdürdüğümüz mücadeleye ara veriyor Dersim/Tunceli için yola çıkıyorum.

Her köşesinde çocukluğum ve gençliğimden izler olan memleketim; kültürü, inancı ve bütün değerleri ile her daim rehberim oldu. Sokaklarında büyüdüğüm, Munzur’una doyamadığım memleketime hizmet edebilmenin heyecanını taşıyorum. “

Bu yeni yolculuğa çıkarken başta her daim desteğini hissettiğim Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü olmak üzere Özel Kalem Müdürümüz Taylan Kolat’a, kıymetli dostum Melih Tıraş’a, belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, kurum müdürlerimize, Çiğli Belediyesi’nin emekçilerine ve yakın çalışma arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim. 4.5 yıllık görev süremde Çiğli halkı ve kurumumuz adına elimden geleni yaptım. Her koşul altında sizlerle çalışmak benim için inanılmaz keyifliydi. Bundan sonraki dönemde de Çiğli için Başkanımız Utku Gümrükçü ile güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum. Çiğli’nin hayatımdaki yeri hep ayrı ve özel olacak. Biliyorum benim de sizdeki yerim hep ayrı ve özeldi. Şimdi hizmet sıram kendi memleketim Dersim için. Her daim desteğinizi sunacağınızı biliyorum.

Bu duygularla hepinize hoşçakalın diyor, 7/24 sizlere anlattığım Dersim’e mutlaka bekliyorum.

Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ