logo

İBB Mali Hizmetler Eski Ataşehirli A.Nimet Baylan Bazan’a Emanet

İBB Mali Hizmetler Eski Ataşehirli A.Nimet Baylan Bazan’a Emanet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mali Hizmetler Daire Başkanlığına 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan Arife Nimet Baylan Bazan atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mali Hizmetler Daire Başkanı Arife Nimet Baylan Bazan’a Bütçe Ve Denetim Müdürlüğü, Finansman Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü, Giderler Müdürlüğü, Mali Kontrol Müdürlüğü alt birimler bağlandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Arife Nimet Baylan Bazan’ın 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Avcılar Belediye Başkan Aday Adaylığı nedeniyle 2018 yılı sonunda istifa etmişti. Kadrosu hala Ataşehir Belediyesi’nde olduğu öğrenilen A. Nimet Baylan Bazan, belediyede halen göreve dönmemişti.

ARİFE NİMET BAYLAN BAZAN KİMDİR?

1971 İstanbul doğumlu olan Arife Nimet Baylan Bazan, Anadolu Üniversitesi İşletme Muhasebe Finans Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yapmış, tez konusu olarak Yerel Yönetimler’de Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamalarını seçmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Bahçeşehir ve Başakşehir’de başarılı hasılat paylaşımı projelerinde görev almıştır.

Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. Üniversitenin Avcılar kampüsünde 2013 yılından bu zamana kadar stratejik planlama, Performans değerlendirme ve ücretlendirme, mesleki yazışmalar, Tüketici Davranışları konusunda dersler vermiştir.

DAPAŞ A.Ş.’de 7 yıl denetim kurulu üyesi olarak görev almış, birçok dergide mesleki yazılar yazmıştır. Yeni Ufuklar Politika Okulu’ndan Türkiye’de Medya, Siyaset ilişkisi, Doğu Anadolu ve Kürt sorunu üzerine hazırladığı çalışmalarla mezun olmuştur. Profesyonel ilişki yönetimi konulu eğitimler almış bu eğitimleri yaşamı boyunca devam ettirmiştir.

Çok sayıda dernek, kooperatif ve şirketlerde danışmanlık yapmış; 30 yıllık Belediyecilik yaşamı süresince Gürpınar, Durusu, Bahçeşehir, Başakşehir’de belediye kurucu üyeliğinde bulunmuş, Belediye sisteminin sıfırdan kurulması aşamalarında önemli görevler üstlenmiştir. Kamu Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Belediye Gelirleri Mevzuatı, İhale İmar düzenlemeleri konularında kendini yetiştirmiştir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkan Danışmanlığı, İhale Komisyon Başkanlığı, Gayrimenkul Değerlendirme Komisyon Başkanlığı, Disiplin Kurulu Komisyon Başkanlığı, Encümen üyeliği görevlerini yürütmüştür. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mali Hizmetler Daire Başkanlığı görevine atanan Bazan, evli ve iki çocuk annesidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ