logo

04 Haziran 2023

İçişleri Bakanlığına Atanan Ali Yerlikaya, Görevi Devraldı

İçişleri Bakanlığına Atanan Ali Yerlikaya, Görevi Devraldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kabinede İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Ali Yerlikaya, görevini Bakan Süleyman Soylu’dan devraldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni kabinede İçişleri Bakanı görevine getirildi.

İçişleri Bakanlığında düzenlenen törenle görevi devralan, 7 yıldır büyük özveriyle yaptığı çalışmalar ve emekleri için teşekkür eden Ali Yerlikaya, hizmet bayrağını Süleyman Soylu‘dan devralmanın kendisi için büyük onur olduğunu kaydetti.

İçişleri Bakanı görevini devralan Ali Yerlikaya, ” Milletimizin emrindeyiz. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Terör, organize suçlar, siber suçlar, uyuşturucu, düzensiz göç ve diğer tüm suç ve suçlularla mücadelemiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecek.” dedi.

Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Sayın Süleyman Soylu Bakanımıza yaklaşık 7 yıldır büyük bir özveriyle yaptığı çalışmalar, verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum.   Kutsal vatan toprağımızın her bir karışı, Mavi Vatanımızın her bir damlası, sahil, sınır ve kıyı şeritlerimizin tamamı, Milletimizin her bir ferdi bize emanettir. Biz; Milletimizin emrindeyiz. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Temel referansımız; hukuk ve insan haklarıdır. Ve bundan asla taviz verilmeyecektir. ” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ