logo

Nasuh Mahruki, ‘Beşiktaş’ımızı Türkiye’nin 1 Numaralı İlçesi Yapmak İstiyorum’

Nasuh Mahruki, ‘Beşiktaş’ımızı Türkiye’nin 1 Numaralı İlçesi Yapmak İstiyorum’

Nasuh Mahruki geleceğin Beşiktaş’ını yaratabilmek için, CHP’ye, Beşiktaş Belediye Başkan aday adaylığı için, 27 Kasım Pazartesi günü başvurusunu yaptığını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki, açıklamasında, “Dünya görüşü, vizyon, bilgi, birikim ve tecrübe ile hizmet etmek istiyorum. Beşiktaş’ı Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi yapmak istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Nasuh Mahruki, “Değişime katkı sunmak ve geleceğin Beşiktaş’ını sizlerle birlikte yaratabilmek için, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Beşiktaş Belediye Başkan aday adaylığı için, 27 Kasım 2023, Pazartesi günü başvurumu yaptım.”   Dedi.

Kendisini, “Milli Sporcu, profesyonel dağcı, gezgin doğacı, yazar, köşe yazarı, fotoğrafçı, motivasyon konuşmacısı, sosyal girişimci, arama kurtarma gönüllüsü ve ATATÜRK sevdalısı, olarak tanımlayan Nasuh Mahruki, CHP‘den Beşiktaş Belediye Başkan Aday adayı oldu.

Nasuh Mahruki, Beşiktaşlılara; “Önümüzdeki 5 yıl boyunca, gözbebeğimiz Beşiktaş’ımızı Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi yapmak, hemen her konuda en önce gelen ilçesi yapmak için, benimle büyük bir maceraya var mısınız?” sorusunu yöneltti.

Değerli Cumhuriyet Halk Partililer ve değerli Beşiktaşlılar;

Hayat hepimiz için bilinmeyen büyük bir maceradır, maceranın ötesindedir. Hayat içimizdeki en iyi beni keşfetme, inşa etme, en iyi ben olma yolculuğudur. Herkes için tektir, benzersizdir, paha biçilemezdir, ikamesi, telafisi, bütünlemesi, tekrarı yoktur…

Her birimizin yalnızca bir kez yaşayabileceği eşsiz bir deneyimdir. Bir kez girer, bir kez yaşar, bir kez çıkarsınız, o kadar. Hayat yalnızca bir kerelik bir deneyimdir…

BENİMLE BÜYÜK BİR MACERAYA VAR MISINIZ?

Önümüzdeki 5 yıl boyunca, gözbebeğimiz Beşiktaş’ımızı Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi yapmak, hemen her konuda en önce gelen ilçesi yapmak için, benimle büyük bir maceraya var mısınız?

YEREL SEÇİMLERDE, BEN DE ADAY OLMAYA KARAR VERDİM

Siyasete girme, aday olma amacını, “Siyaset bana hep çok uzaktı ama ülkemizin içinde bulunduğu çok sıkıntılı durumlar, artık beni de değişmeye ve sonucu değiştirecek tek seçenek olan siyasete girmeye getirdi.”  İfadeleri ile açıklayan Beşiktaş Belediye Başkan Aday adayı  Nasuh Mahruki, “Büyük tehlike altında bulunan Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, üniter yapımızı koruyabilmek ve alıştığımız laik, demokratik ve çağdaş yaşam biçimini sürdürebilmek için, yaşamsal derecede önemi olan önümüzdeki yerel seçimlerde, ben de aday olmaya karar verdim.” Dedi. 

Beşiktaş Belediye Başkan Aday adayı  Nasuh Mahruki, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye siyasetinin, ilkesiz siyasetle kirlenmemiş, rant ve çıkar hesabıyla zehirlenmemiş, temiz, yeni yüzlere, nitelikli, ehliyetli ve liyakatli insanlara çok ihtiyaç duyduğu bu çok önemli yerel seçimlerde sorumluluk almak, değişime katkı sunmak ve geleceğin Beşiktaş’ını sizlerle birlikte yaratabilmek için, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Beşiktaş Belediye Başkan aday adaylığı için bugün, 27 Kasım 2023, Pazartesi günü başvurumu yaptım.”  

“BAKIŞ AÇIMIZI VE REFLEKSLERİMİZİ DEĞİŞTİRMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”

“Bir süredir üzerinde düşündüğüm bu konuda karar vermemi kolaylaştıran şey ise, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in, ‘Gelin bu partiyi birlikte değiştirelim, gelin birlikte kazanalım, gelin birlikte yönetelim diyerek yaptığı değişim ve yenilik çağrısı oldu.   Türkiye’nin buna uzun zamandır hazır olduğunu, bunu beklediğini ve çok istediğini biliyor ve görüyorum. Bilinen siyaset kavramlarının çöpe atıldığı, yasaların yok sayıldığı, baskının kara bulut gibi üzerimize çöktüğü bir dönemde, bakış açımızı ve reflekslerimizi değiştirmekten başka çaremiz yok.”

“Geleneksel yöntemlerle, altı boş bilindik kavramlar ve söylemlerle, sabitleşmiş bakış açılarıyla, kendini tekrar eden düşüncelerle değişim gelmez. Değişim gerçekten değişirseniz gelir.  Yerel Yönetimlerin, yereli en iyi bilen, yerelde yetişen ve bölgenin her şeyine doğal olarak hakim olan yerel halktan seçilecek yöneticiler tarafından yönetilmesinin en doğrusu olduğuna inanıyorum.”

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖNERİLDİ,  UYGUN BULMADIM!

“Nitekim, 2014 yerel seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisinden bana Kadıköy Belediye Başkanlığı önerildiğinde, doğma büyüme bir Beşiktaşlı olarak bunu uygun bulmamıştım, çünkü Kadıköy’ü de doğma büyüme veya çok uzun süre yaşamış, Kadıköy’ü tanıyan, ihtiyacını, artısını, eksisini bilen bir Kadıköy’lü yönetmeliydi.” 

“DOĞMA BÜYÜME ETİLERLİYİM, BEŞİKTAŞLIYIM”

“Ben doğma büyüme Etiler’liyim, Beşiktaş’lıyım, büyükbabamın 62 yıl önce yaptığı evde yaşıyoruz. Babam 20 yaşından beri burada yaşıyor, büyükbabam burada hayata gözlerini kapadı, çocuklarım burada dünyaya geldi ve onlar da burada yaşayacaklar, dilerim torunlarım da öyle.   Beşiktaş’ı bilirim, tanırım ve çok severim. Beşiktaş benim evim, doğup büyüdüğüm yer, yaşlanıp, büyükbabam gibi, benim de gözlerimi kapatacağım yer.”  

BEŞİKTAŞ’I TÜRKİYE’NİN 1 NUMARALI İLÇESİ YAPMAK İSTİYORUM

“Ben Beşiktaş’a, sahip olduğum dünya görüşü, vizyon, bilgi, birikim ve tecrübe ile hizmet etmek istiyorum. Beşiktaş’ı Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi, hemen her konuda en önde gelen ilçesi yapmak istiyorum. Biliyorum ki bu o kadar da zor değil çünkü Beşiktaş zaten potansiyel olarak Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi ve yine potansiyel olarak hemen her konuda Türkiye’nin en önde gelen ilçesi.   Ancak bu gizli potansiyeli gerçek bir performansa dönüştürebilmek, sadece ehliyetli ve liyakatli doğru bir liderlikle, ehliyetli ve liyakatli doğru bir ekip çalışmasıyla ve Beşiktaş’ın kaynaklarının Beşiktaş halkı için kullanıldığı, rant odaklı değil hizmet odaklı iş birliği ile sağlanabilir.”

NASUH MAHRUKİ KİMDİR?

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ