logo

Onursal Adıgüzel Küçükbakkalköy Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti

Onursal Adıgüzel Küçükbakkalköy Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti

Seçim çalışmalarına hız veren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Küçükbakkalköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart yerel seçimi CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Küçükbakkalköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Ziyarette CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Sevgi Kılıç, CHP Ataşehir ilçe yöneticileri, Murat Güneş’in aralarında olduğu Meclis üyesi adayları, Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı ile partililer de yer aldılar.

Küçükbakkalköy Spor Kulübü önünde gerçekleşen ziyarete kulüp yöneticileri ve üyeler ile birlikte Ataşehirliler de yoğun ilgi gösterdi.

Küçükbakkalköy Spor Kulübü ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Kulüp başkanı Şükrü Yazıkoz’a ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Küçükbakkalköy Spor Kulübümüzü ziyaret ettik. Ataşehirli gençlerimizin potansiyelinin farkındayım. Gittiğimiz her mahallede gençlerimizin spor tesisleriyle ilgili talepleriyle karşılaşıyorum.
  Ataşehir’de daha fazla sporcu yetişmesi ve kulüplerimizin imkanlarının gelişmesi için bir elimiz daima kulüplerimizin üzerinde olacak.
  Kulüp başkanımız Şükrü Yazıkoz’a ve yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ