logo

Onursal Adıgüzel, ‘Seçim Sürecine Zarar Vermemek İçin İstifa Ettim’

Onursal Adıgüzel, ‘Seçim Sürecine Zarar Vermemek İçin İstifa Ettim’

Seçim gecesi veri akışında aksaklık yaşandığı iddialarına “Aksaklık Yaşanmadı” yanıtını veren Onursal Adıgüzel, seçim sürecine zarar vermemek için istifa ettiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 2018 yılından beri sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

14 Mayıs Seçimi Bilgi ve İletişimi sorumlusu Onursal Adıgüzel, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasını, “Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum.” İfadeleri ile duyurmuştu.

VERİ AKIŞININ BASINA VERİLMEMESİNİN İLETİŞİM EKİBİNİN TALİMATI

14 Mayıs akşamı seçim sisteminin dijital olarak sorunsuz işlediğini söyleyerek CHP’nin Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Onursal Adıgüzel, kamuoyunda soru işaretlerine neden olan veri akışının basına verilmemesinin iletişim ekibinin talimatı olduğunu açıkladı.

SEÇİM GECESİ DİJİTAL OLARAK TEK BİR AKSAKLIK YAŞANMADI!

Seçim gecesi dijital olarak tek bir aksaklık yaşanmadığını söyleyen Onursal Adıgüzel, CHP’nin seçim sisteminin basına kapatılmasının partinin İletişim ve basın sorumlularının talimatı olduğunu, talimatı uyguladığını söyledi. Adıgüzel, Türkiye’de 600 küsür sandıkta Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  sıfır oy aldığını, seçim gecesi 313 sandıkta CHP’nin müşahit ve sandık görevlilerinin olmadığını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ