logo

Özgür Özel, Milletvekilleri ve PM üyelerinden Özgür Çelik’e ziyaret

Özgür Özel, Milletvekilleri ve PM üyelerinden Özgür Çelik’e ziyaret

CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyeleri, kongrede seçilen CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, Milletvekilleri ve PM üyeleri ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik‘e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekilleri ve Parti Meclisi üyeleri ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e tebrik ziyareti gerçekleştiren CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, ziyaret ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İstanbul delegelerimiz 40’lı yaşlarında, önceki görevlerini başarıyla yapmış, kongre sırasında İstanbul’u nasıl daha iyi yöneteceğini anlatan bir adaya görev vererek, bütün Türkiye’ye bir mesaj verdi.
  Hafta sonu delegelerimizin oylarıyla İstanbul İl Başkanımız seçilen Özgür Çelik’i İl Başkanlığımızda ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve başarı diledik.”

CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel’in ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik açıklamasında, “TBMM Grup Başkanımız sayın Özgür Özel’e, Milletvekillerimize, Parti Meclisi üyelerimize ve tüm partililerimize tebrik ziyaretleri için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ